Mihaela Bilic lanseaza cartea: Foamea sufletului

Ți s-a întâmplat vreodată să mânânci pentru a-ți liniști sufletul? Sau poate doar să ronțăi ceva rapid pentru a face față mai ușor unei zile stresante?

În noua sa carte, Foamea sufletului, cunoscutul nutriționist și specialist în psihonutriție Dr. Mihaela Bilic abordează cu empatie și sinceritate legătura dintre golul din suflet și farfuria plină, dintre foamea corpului și foamea inimii.

Emoțiile sunt mai puternice decât ne putem închipui, ne cer să le hrănim, să le ascultăm, să le vindecăm. Însă, mulți dintre noi nu avem timpul și energia de a le oferi atenție, înțelegere și un strop de iubire, așa că alegem să umplem golul pe care îl simțim în corp cu tot mai multă mâncare.

Tot ce e pe parte emoțională are impact anatomic, fizic, fie că este tristețe, furie, bucurie, le simțim plenar în corp. Consumă energie, ne epuizează.

Dr. Bilic este un nutriționist atipic care înțelege ce înseamnă să ai o relație dificilă cu mâncarea, dar și cu propriile emoții, iar, în Foamea sufletului, își dezvăluie pentru prima dată povestea, drumul dificil pe care l-a parcurs spre echilibrul emoțional și nutrițional.

În această carte care îmbină confesiunea cu sfaturile de specialitate, ea ne îndeamnă să ne vindecăm mai întâi relația cu noi înșine înainte de a încerca să ne vindecăm relația cu mâncarea.

Citat Mihaela Bilic

Doar învățând să ne recunoaștem și să ne stăpânim emoțiile, vom reuși să avem o relație naturală, intuitivă cu mâncarea, să putem mânca din toate atât cât îi trebuie corpului nostru, nu atât cât ne cere sufletul nostru înfometat.

Descoperă o carte care îmbină povestea omului Mihaela Bilic cu recomandările și explicațiile medicului Mihaela Bilic. Foamea sufletului este disponibilă începând de astăzi la un preț special pe Bookzone.ro

Mihaela Bilic – Foamea sufletului
Pret: 59 Lei – 49 Lei
Comanda online pe Bookzone

Mihaela Bilic lanseaza cartea: Foamea sufletului