Mirela Cabero, artista Cat Music Spain, revine cu videoclipul piesei "Contigo"

Dupa ce a starnit un val de reactii pozitive si a primit votul publicului in finala Objetivo Eurovision, Mirela Cabero, una dintre artistele label-ului Cat Music Spain lanseaza videoclipul piesei “Contigo”. Regizat de Alex Ceausu si filmat in Cancún, “Contigo” este o poveste hot, pentru zilele toride de vara, cu ritmuri pop latino si influente dance.

“Sunt foarte emotionata! M-am implicat trup si suflet in acest videoclip si sunt foarte entuziasmata de rezultatul final. Sper sa va placa!”, declara frumoasa artista.  Piesa “Contigo” este compusa de catre Tony Sánchez-Ohlsson, Isaac Luque, Ander Pérez si produsa de catre Martín Wik, Glen Erickson si Tony Sánchez-Ohlsson.

Cu 13 ani de activitate in industria muzicala, Mirela Cabero si-a inceput cariera inca de la o varsta frageda, cand a participat la Eurovision Junior. Recent, Mirela a participat la Mr. Gay Spain ca ambasador si a inregistrat imnul, pe care l-a cantat in cadrul evenimentului Orgullo Gay de Madrid 2016.

La sfarsitul anului 2016, Cat Music, cea mai importanta casa de discuri din Romania si un jucator important al industriei muzicale internationale, a fost primul label din Romania care a deschis o filiala internationa – Cat Music Spain.