Mirela Retegan - workshop cu parintii pentru copii fericiti, la Mega Mall

– Evenimentul are loc începând cu ora 18:30, la Cinema City, sala 2

Sâmbătă, 8 septembrie, începând cu ora 18:30, Mirela Retegan, fondatorul trupei Zurli, le dă întâlnire părinților la Mega Mall, pentru a-i ajuta să descopere cele mai frumoase jocuri, care îi vor ajuta pe cei mici să crească fericiți. Evenimentul face parte din turneul național Copiii fericiți au părinți pricepuți la joacă, care se desfășoară în perioada 7-28 septembrie în mai multe orașe din țară: Brăila, București, Constanța, Râmnicu Vâlcea, Piatra Neamț, Ploiești, Drobeta Turnu Severin, Deva.

Antrenorul părinților, Mirela Retegan, îi invită pe părinți la un workshop educativ, care îi va ajuta să înțeleagă nevoile și dorințele copiilor cu vârsta cuprinsă între 0 și 14 ani. Cei care doresc să descopere cele mai bune metode pentru a-i ajuta pe cei mici să crească armonios vor primi sfaturi direct de la Mirela, care este pregătită să răspundă tuturor întrebărilor. În plus, aceștia vor învăța cum să îi facă pe cei mici să simtă că sunt iubiți și apreciați.

În cadrul atelierului de parenting vor fi discutate următoarele teme:
– Cum îl faci pe copil să nu se teamă de tine, să fie sincer și deschis, să nu ascundă nimic;
– Cum să transformi statul în trafic în timp de joacă cu copilul, fără stres și fără nervi;
– Cum să trezești copilul dimineață fără nervi;
– Cum îi faci pe cei mici să se simtă iubiți și apreciați;
– Cum să organizezi o petrecere pentru ziua copilului dacă nu ai buget și cum să îi faci surprize de care să își amintească toată viața.

Intrarea este liberă, iar cei care doresc să participe la eveniment trebuie să facă o rezervare la numărul 0756.140.191. În ziua evenimentului, participanții trebuie să își ridice brățara pentru acces de la Info Point Mega Mall (situat la intrarea principală din Șoseaua Pantelimon). Workshop-ul se va desfășura la Cinema City, sala 2.

Lista completă a întâlnirilor din turneul național Copiii fericiți au părinți pricepuți la joacă, poate fi accesată aici.

___________________
Mai multe informații sunt disponibile pe website-ul www.megamallbucuresti.ro sau pe pagina de Facebook Mega Mall.

Despre Mega Mall
Mega Mall este unul dintre cele mai moderne centre comerciale din București inaugurat în urma unei investiții de 165 de milioane de euro. Centrul acoperă în total 230.000 metri pătrați, fiind în prezent centrul comercial cu cea mai mare suprafață construită din România. Mall-ul dispune de un spațiu închiriabil de aproximativ 77.000 de metri pătrați, dispuși pe 4 niveluri, și găzduiește peste 200 de magazine, dar și o parcare cu o capacitate de 3.000 de locuri dispuse pe 6 niveluri, dintre care 1.000 sunt situate pe acoperiș. Centrul comercial propune un mix complet de branduri de renume național și internațional pentru toate nevoile și interesele, precum și diverse opțiuni de relaxare și petrecere a timpului liber: un food court de 10.000 mp cu o varietate restaurante, fast food-uri și cafenele pentru toate gusturile, o sală de fitness WorldClass, de 2.500 de metri pătrați, dotată cu o piscină semi-olimpică, un cinematograf Cinema City cu 14 săli ultra moderne și tehnologia 4Dx, un nou concept de spații de distracții cu casino, deschis non-stop, dar și un loc de joacă, adus de Gymboland, pentru copiii de toate vârstele.

Aici sunt prezente unele dintre cele mai mari reprezentanțe ale magazinelor de fashion, încălţăminte, îngrijire şi accesorii din țară, printre care H&M, Zara, Koton, Mango, Peek & Cloppenburg, New Yorker, Pull&Bear, C&A, LC Waikiki, Bershka, Sephora, Mayoral, Stradivarius, Orsay, adidas, Nike, Lee Cooper, Douglas, Nala, Secom, INCI, NEXT, Tommy Jeans, Musette, Monarch, Hervis, Stefanel, ECCO, Intersport, MAC, Benvenuti sau Aldo. Ofertei de food court li s-au adăugat in 2017 Taco Bell, McDonalds, Sbarro si Two by Trickshot, care include și o zonă de petrecere a timpului liber, cu billiard și bowling. Din 2018, oferta gastronomică a fost îmbogățită de restaurantul .calif. Tot la Mega Mall au fost inaugurate primele magazine Reserved Man, Pupa, Sport Vision, Buzz din România.