Miss Romania 2022, selectia nationala

Duminică, 29 mai, începând cu ora 19:00,  organizatorul de evenimente speciale „România frumoasă” și CSIS&GA România vă așteaptă să descoperim împreună magia artei și frumuseții, la o nouă ediție eveniment, Miss România 2022, selecția națională.

Evenimentul va desemna beauty ambasadorii pentru România în proiecte globale de frumusețe, operator pentru România, Simona Simionescu Dinu, dețînătoare a licențelor de beauty la nivel internațional: Miss Heritage, Miss Super Globe, Miss Friendship International, Miss Gold International, Miss Style Intercontinental, Mrs Planet Eurasia, Crystal Queen,  Miss SummerWorld, Miss Freedom of the World, MissTeen International.

Evenimentul luxury va fi găzduit de centrul de evenimente „La Maison des Jardins” reunind parteneri de top și o comunitate frumoasă, din zona de business (*în premieră menționăm participarea CCRI) și artistică, îmbinând elementele de spectacol, cu diplomația culturală și promovarea brandurilor autohtone, de tradiție: crame și restaurante, servicii de estetică.

Evenimentul se va desfășura în regim live, tip producție tv, „performing arts”, iar partenerul media principal este City Vision Magazine. Misiunea conceptului vizionar de evenimente vizează propunerea unor lideri din nouă generație care prin atributele fizice și talentele deținute pot fi reale modele, exponenți și purtători de mesaj al României, mai departe, în lume.

IAccesul în sală este pe bază de invitație, iar experiența include recitaluri: Costel Enache, show fashion, probe specifice de concurs și networking de calitate.