Moda Barbati Toamna-Iarna 2023-2024 - vezi tendintele de top de pe podiumuri

Ce ne va surprinde în moda masculină toamnă-iarnă 2023/2024? Cei mai importanți designeri din industria modei au încercat să combine nepăsarea și dezinvoltura atât cu experimentul, cât și cu clasicii binecunoscuți. Eleganța sportivă, noile costume și revenirea pantalonilor cargo sunt doar câteva dintre tendințele promovate de marile case de modă în acest sezon. Mai jos, vedeți ce ar trebui să se regăsească în garderoba bărbaților în această toamnă și iarnă.

Tendințe importante în moda masculină pentru sezonul toamnă-iarnă 2023/2024

Cei mai importanți designeri care lucrează la cele mai renumite case de modă au făcut eforturi pentru a reinterpreta moda masculină toamnă-iarnă pe care o cunoaștem deja bine. 

Jacheta universitară a căpătat volum, costumul clasic pentru bărbați a fost reînviat ca un set casual, blugii înguste pentru bărbați au fost înlocuiți de pantaloni cargo, iar o jachetă elegantă poate fi acum purtată cu pantaloni sport. Bineînțeles, designerii nu au uitat de modele și culori. 

Stilul casual elegant

Alegând stilul bărbătesc smart casual, adică eleganța sportivă, vă veți simți atât elegant, cât și relaxat. Creatorii de modă oferă din nou acest mix perfect și îl promovează pe podiumuri, anunțând tendințe. O jachetă elegantă în carouri este asortată cu pantaloni sport, o rochie de casă cu adidași din piele, iar pantalonii de costum cu un hanorac și o șapcă de baseball. Unde să căutați cele mai la modă inspirații? Mai ales de la Dior, Armani și Kenzo.

O jachetă bomber voluminoasă

Am văzut-o în multe seriale TV și filme studențești americane. Jacheta bomber, cunoscută și sub numele de jacheta universitară, care este purtată în principal de sportivii echipei de fotbal universitar, primește un nou look în acest sezon. În colecțiile celor mai buni designeri pentru toamna și iarna 2023/2024, aceasta are o croială ușor voluminoasă, este cu siguranță mai călduroasă și este disponibilă în culori mute: albastru marin, negru, maro și măsliniu. Căutați idei pentru un look bomber pe podiumul Prada.

Pantaloni cargo practici

Tendința stilului practic a apărut în tendințele masculine în urmă cu câteva sezoane și toate indiciile arată că hainele practice, de tip workwear, vor fi la modă și în această toamnă. Marca înregistrată a stilului militarist sunt pantalonii-cargo cu buzunare mari. Modele în culori stinse și pantaloni cu modele de camuflaj au apărut pe podiumurile Ami, Givenchy, Dsquared2 și Vetements. Poți să-i iubești sau să-i urăști, dar nu poți nega confortul și ușurința pe care le conferă oricărui stil.

Modele în frunte

Moda masculină pentru toamnă/iarnă 2023/2024 este plină de haine în tonuri mute, dar designerii au făcut toate eforturile pentru a încorpora culori și modele în cele mai recente colecții. Una dintre tendințele de top din acest sezon este reprezentată de motivele psihedelice, văzute pe hainele de la Etro, Dsquared2, Paul Smith și JW Anderson. Au existat, de asemenea, clasice sub forma veșnicului carouri, care au apărut pe costume, cămăși grungecore și paltoane de toamnă.

Palton lung

În ceea ce privește paltoanele, singura alegere corectă în acest sezon sunt modelele lungi până la podea. În tendințele sezonului de modă masculină toamnă-iarnă 2023/2024 prevalează paltoanele lungi în culori închise. Astfel de haine exterioare au apărut pe podium, printre altele, la Saint Laurent, Dior sau Fendi. Alegeți un palton de lână până la gleznă sau un model din piele în stil Martix.

Costum supradimensionat

Pentru sezonul toamnă-iarnă 2023/2024, designerii experimentează și reinventează regulile de croială și reinventează eleganța masculină. Acest lucru poate fi observat în costumul supradimensionat Louis Vuitton, în jacheta cu dungi pătrate prezentată pe podiumul Ambush sau în fusta și paltonul pentru bărbați de la Fendi. Un lucru este sigur, în acest sezon ascundem costumul simplu adânc în garderoba noastră și optăm pentru o versiune mai modernă a acestuia.