Monoir, artistul din spatele hitului "The Violin Song", se pregateste sa lanseze un super featuring

Dupa succesul international al hitului “The Violin Song”, care a fost difuzat in zeci de tari, printre care Polonia, Grecia, Rusia, Turcia, Cipru si Albania, Monoir se pregateste sa lanseze un super featuring cu un artist surpriza.

“Datorita faptului ca am lansat «The Violin Song», piesa ce a generat foarte multe vizualizari, s-au intamplat foarte multe lucruri bune. Am cunoscut foarte multi oameni faini, am facut piese de care sunt mandru si multumit. Din fericire, reusesc sa-mi aranjez timpul in asa fel incat sa pot fi eficient atat in studio, cat si atunci cand sunt plecat in turneu. Nu pot spune ca e greu…Pana la urma, fac ceea ce imi place si asta ma bucura. Am lucrat foarte mult, a fost un an pe care am incercat sa-l fructific si cred ca 2018 va fi un an de doua ori mai bun ca 2017!”, declara Cristian Tarcea (Monoir).

Primul single lansat de proiectul Monoir, “The Violin Song”, a adunat peste 60 de milioane de vizualizari pe YouTube. Piesa este compusa de catre artist impreuna cu Brianna, Iuga Diana-Cosmina si Osaka si foloseste un sample dintr-o piesa folclorica a compozitorul bulgar Nikolay Kaufman.

In luna martie a anului 2017, producatorul si artistul Monoir a colaborat cu June pentru “We Had Love”, iar in mai, a lansat alaturi de Bianca Linta single-ul si videoclipul “Golden Sands”. Monoir a incheiat anul cu piesa “Save the night”, in colaborare cu Alexandra Stan. In plus, in 2017, a calatorit in peste 60 de tari, a adunat peste 300.000 de fani, iar piesele lui au fost ascultate de peste 1.650.000 de ori.

Pana in prezent, artistul a colaborat cu nume precum Laurentiu Duta, Elena Gheorghe, Alina Eremia, Costi Ionita, Marius Moga, Deepcentral, Delia, Xonia si Raluka si a produs piese de succes precum „Ieri Erai” (Raluka), “Am dat tot” (3 Sud Est), “Duminica” (DJ Project & Elena Gheorghe), „Like a Virgin” (Alexandra Stan) si ”Vida Linda”(Sasha Lopez & Ale Blake).

Poti asculta cea mai recenta piesa a lui Monoir aici: