Musicalul "Mamma Mia!", pe 29 decembrie, la Sala Palatului

DOUĂ CATEGORII DE BILETE LA PREȚURI SPECIALE

Musicalul „MAMMA MIA!” îi va încânta pe iubitorii de spectacole din București cu o nouă reprezentație specială, la final de an. Pe 29 decembrie, începând cu ora 20:00, Loredana, Horia Brenciu, Cornel Ilie, Anca Țurcașiu, Ecaterina Ladin, Adrian Nour, Ana Munteanu și Sebastian Seredinschi, alături de corpul de balet și orchestra live condusă de dirijorul Daniel Jinga vor oferi spectatorilor  prezenți la Sala Palatului, trei ore de bună dispoziție pe muzica legendarei trupe Abba, în cea mai aplaudată poveste despre iubire, relații și prietenie, plină de umor.

Producția artistică aduce pe aceeași scenă peste 70 de artiști, sute de costume, care dau viață personajelor complexe, dansează și interpretează melodii fredonate de milioane de oameni din întreaga lume, hituri din repertoriul trupei Abba, precum „Mamma Mia”, „Voulez-vous”, „Dancing Queen” sau „The winner takes it all”, și garantează celor prezenți experiența unei seri neuitat.

„MAMMA MIA!”, celebrul spectacol de musical ovaționat de peste 60 de milioane de spectatori din întreaga lume și transpus pe scenele din România de regizorul Răzvan Ioan Dincă, prezintă povestea lui Sophie, o tânără aflată în ajunul nunţii, care îşi doreşte să-şi cunoască tatăl natural şi să fie condusă de acesta la altar. Dar se confruntă cu trei posibile variante! Aşa că decide să-i invite pe micuţa insulă grecească pe toţi cei trei bărbaţi din trecutul romantic al mamei sale, fără a le dezvălui motivul. Lucrurile vor lua întorsături complet neaşteptate, care vor crea multe momente amuzante.

„„MAMMA MIA!” este musicalul care bucură întreaga familie, e o poveste minunată de dragoste în care se regăsesc și mamele, și fiicele. Nu sunt doar amintirile și emoțiile mele în show, ci ale câtorva generații. E o provocare acest rol minunat și complex, dar asta îmi place foarte mult, sunt trei ore intense de cântat, dansat și actorie. Iar dincolo de ochii spectatorilor e o pregătire ca pentru un campion. În plus, sunt extrem de puține ocaziile în care ne adunăm atât de mulți artiști, din generații diferite, pe aceeași scenă, cu un scop unic: să bucurăm împreună spectatorii!”, a declarat Loredana.

Loredana va putea fi admirată în interpretarea magistrală a Donnei Sheridan, o femeie puternică și independentă care își crește singură fiica, iar reunirea cu personajele din trecutul ei îi va schimba radical viața.

Horia Brenciu îl interpretează pe exuberantul Harry Bright, personaj cu care este încântat că împarte aceleași inițiale și o extraordinară poftă de viață.

Cornel Ilie, solistul trupei Vunk va juca în rolul lui Sam, unul dintre „tații” lui Sophie, care revine pe insula grecească pentru a lămuri misterul tinereții sale.

Adrian Nour interpretează rolul celui mai boem personaj dintre cei trei tați – excentricul Bill.

Anca Țurcașiu a impresionat în numeroase piese de teatru, filme, în musicalurile „Chicago” și „My Fair Lady”, iar în „MAMMA MIA!” interpretează savurosul rol Tanya, o adevărată pată de culoare a spectacolului.

Ecaterina Ladin, joacă rolul încântătoarei Rosie, o scriitoare nemăritată, tocilară și puțin supraponderală, care cucerește publicul prin firea sa amuzantă și sinceră.

Ernest Fazekas – cel care a tradus și adaptat textul musicalului și melodiile ABBA în limba română, păstrând autenticitatea și ineditul acestora interpretează rolul lui Harry și reprezintă continuarea aventurii sale în spectacolele de musical de calitate.

Ana Munteanu – tânăra cântăreață, care a câștigat show-ul „Vocea României” în 2017, în echipa lui Smiley, o interpretează pe Sophie, fiica Donnei, a cărei dorință de a-și cunoaște tatăl natural declanșează acțiunea spectacolului.

Sebastian Seredinschi – deși pasiunea sa pentru muzică este dominantă, cântărețului îi place, de asemenea, să compună și să producă muzică, iar aventura sa în „MAMMA MIA!” stă sub semnul energicului Sky, viitorul soț al lui Sophie.

Persoanele care doresc să fie martorii irezistibilului spectacol de musical „MAMMA MIA!” au posibilitatea de a-și achiziționa bilete, la prețuri avantajoase, opțiune ideală pentru alegerea cadoului ideal cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Față de biletele deja existente, organizatorii au lansat două categorii speciale de loc, oferindu-le celor interesați oportunitatea de a-și procura biletele la prețul de 49 lei și 79 lei.

Biletele rămase disponibile pot fi achiziționate în format electronic de pe Iabilet.ro, din magazinele Flanco, Diverta, Cărturesti, precum și de la casa de bilete a Sălii Palatului.