Lansat in SUA in urma cu cateva luni si ridicat in slavi la Paris in toamna, New York Roll, produsul de patiserie cel mai laudat anul trecut pe social media, iese, incepand de la finalul lunii ianuarie, din cuptoarele aburinde ale Angeline Cake Boutique.
Instagram si TikTok au dat pe dinafara de dulce in 2022 cu postari despre noul produs de patiserie devenit celebru la nivel mondial: New York Roll. Creatie a laboratoarelor Lafayette Grand Café & Bakery din metropola americana, desertul care a innebunit piata din SUA la mijlocul anului trecut aduna cozi de clienti si la usa celor doua patiserii din Paris care il produc incepand din septembrie.
New York Roll este, practic, un trunchi de cilindru scurt (cu o grosime de aproximativ doua degete), asemanator ca forma unei felii groase de rulada. Este produs din foitaj super fraged si crocant, incredibil de contrastant si, totodata, compatibil cu crema care-l umple cu generozitate si cu glazura turnata cu dichis dupa libera creativitate a patiserului.
Cel mai ravnit desert de pe planeta, de savurat in tihna sau on the go, este disponibil in magazinul Angeline Cake Boutique din Piata Victoriei (Str. Dr. Iacob Felix 59), Bucuresti, la pretul de 27 lei.
„Sa spui ca New York Roll reinterpreteaza clasicul croissant este o mare nedreptate pentru acest produs atat de inovator, un adevarat exemplu pentru ce inseamna arta patiseriei! Intelegeti ca fiecare muscatura aduce un amestec dumnezeiesc de dulce si sarat, de crispy si molatec, de savori si texturi? Cred ca singurul ‘pacat’ al acestui produs va fi ca se termina si, la un moment dat, te poti simti vinovat ca mai vrei unul, si-nca unul, si-nca unul… Devine repede un produs addictive, noi l-am incercat in strainatate si nu puteam sa nu-l aducem pentru publicul nostru din Romania”, a declarat Andreea Simion, CEO Angeline Cake Boutique.
New York Roll by Angeline Cake Boutique vine glazurat spectaculos si umplut cu una dintre cele cinci variante de crema: vanilie si caramel, ciocolata si drip cu nuci caramelizate, mactha si zmeura, fistic, mango si fructul pasiunii. Pentru ca fiecare client sa-si aleaga raportul dulce-sarat preferat, dar fiind indiscutabil fascinat de mixul de arome si textura de la prima muscatura.
Despre Angeline Cake Boutique:
Angeline Cake Boutique, atelierul de cofetarie artizanala fondat in Bucuresti de sotii Andreea si Marius Simion a incheiat anul 2022 cu o cifra de afaceri de 1,7 milioane de lei. Compania a fost fondata in 2017. In prezent numara 1 Cake Shop, singurul din Bucuresti unde poti vedea in direct procesul de productie, iar pana la finele anului estimeaza sa ajunga la 4 magazine. Pentru mai multe detalii, vizitati www.angelinecakes.ro.