Noi accesorii si culori KUMA pentru conceptele de baie

Pentru KUMA, asteptarile beneficiarilor sunt o sursa constanta de inspiratie, de unde si dorinta de a oferi concepte care sa raspunda pe deplin acestora.

In ceea ce priveste colectiile pentru baie, acest lucru se traduce printr-o estetica deosebita, usurinta in utilizare si intretinere, precum si o integrare ideala in proiect.

A crea concepte moderne pentru baie inseamna a sti sa interpretezi nevoile de azi, facand sa coexiste o valoare estetica ridicata cu performanta excelenta. Conceptele KUMA pentru baie imbina textura calda a materialului cu performantele ridicate ale acestuia, rezultatul fiind un concept fermecator, rezistent, igienic, sigur si durabil.

Prima etapa in ceea ce priveste procesul de realizare al conceptelor KUMA consta in analizarea cerintelor clientului. KUMA, din punct de vedere al logisticii, poate realiza orice lavoar din portofoliu, personalizat pe spatiul clientului. Astfel, produsul va fi unul unicat, adaptat perfect spatiului si la un pret competitiv.

Pentru realizarea unui lavoar, in primul rand se alege o forma de bazin din cele 85 aflate in portofoliul KUMA. Mai apoi se alege material, din 10 grupe distincte. Toate materialele sunt testate si au declaratii de performanta, astfel incat clientii KUMA sa se poata familiariza cu proprietatile acestora si cu modul in care trebuie sa le intretina. Reputatia produsului este data si de aceasta transparenta in comunicarea cu clientul final.

Cercetarea continua este ceea ce, de la inceput, distinge productia KUMA in incercarea constanta de a imbina stilul nordic cu oricare cerinta. Totodata, know-how-ul si puterea creativa a companiei fac posibila finalizarea cu succes a oricarui proiect, prin alegeri care vizeaza caracteristici tehnice, fara a pierde nimic din bogatia expresiva.

Aspectul deosebit al conceptelor KUMA este acum completat de noi accesorii precum inelul pentru orificiul de supraplin si ventilul pop-up disponibile in 5 variante de culori – otel periat, alb, auriu, cromat si negru.

Colectiile anului 2022 ANNE-MARIE & ZENYA sunt caracterizate de geometrii elegante, forme simple si linii clare, noi culori fiind adaugate celor mai indragite concepte KUMA. Noile concepte lavoar cu mobilier, satisfac multiple cerintele estetice. In plus, acestea pastreaza caracteristicile tehnice KUMA precum intretinere si montaj facil, urmand aceleasi linii elegante, minimaliste ale designului scandinav. Masca suspendata cu 2 sertare din material MDF vopsit ALB glossy adauga un efect contemporan si formeaza o imagine placuta si eleganta, impreuna cu noile culori KUMA 2022.

Noile colectii ANNE-MARIE & ZENYA sunt atat elemente functionale pentru starea de bine dar si concepte estetice care confera zonei de baie un caracter puternic.

Fii diferit. Alege designul. Alege KUMA!

*****
KUMA Romania este o companie daneza-romana infiintata in 1998, subsidiara a KUMA A.S. din Danemarca.

Designul nordic minimalist, tehnologia moderna, standardele inalte de productie si fabricatie, permit obtinerea unor produse de o calitate deosebita, pentru piata din Romania, peninsula Scandinava si alte tari din Europa. www.kumaromania.ro

Afacerile KUMA Romania, unul dintre principalii producatori locali de lavoare si blaturi pentru bai si bucatarii, au crescut in primul semestru al anului 2022 cu 10% fata de primul semestru 2021. Pentru finalul 2022, KUMA estimeaza un trend asemanator de crestere a cifrei de afaceri.