Noile colectii de Toamna-Iarna 2018 de la Marks & Spencer

Marks & Spencer pornește în noul sezon de toamnă/iarnă cu încredere în simplitatea și feminitatea autentică, celebrând stilul și promovând calitatea. De-a lungul sezonului, vor fi prezentate colecții unitare cât și versatile, adaptate nevoilor clienților, care sunt într-o continuă schimbare.

The Foundation Edit oferă piesele pe care orice femeie trebuie să le aibă în garderobă. O selecție de articole vestimentare de bază pentru o garderobă modernă, care se completează perfect cu viața și stilul femeii Marks & Spencer.

În această toamnă, trendul Poetic este perceput ca fiind noua direcție feminină a sezonului. O paletă de rozuri stau la baza colecției; de la nuanțe pale, la vișiniu și fucsia. Texturile luxoase amplifică senzația de confort, prin articole vestimentare din blană artificială și tricotaje sau catifea, creând astfel niște finisaje pline de opulenţă.

Trendul Sartorial prezintă formele clasice și le reinterpreteză în articole șic trecute printr-un filtru sport, verdele smarald și albastrul cobalt actualizând estetica. Croielile clasice, matlasate și materialele din lână sau piele dau o direcție puternică colecției. Trendul Sartorial se continuă și în zona lenjeriei intime.

Pe perioada iernii, colecția Soft Heritage explorează straturi de animal print și tonuri de caramel, cu un ton subtil de violet menit să îmbunătățească starea de spirit generală. Această caracteristică definește și tonul colecţiei de lenjerie intimă și ţinute pentru casă, deoarece formele naturale sunt accentuate prin design și finisaje.

Trendul Onyx oferă un aer contemporan spiritului de petrecere. Rochii și piese statement sunt elegant combinate pentru a crea o interpretare modernă a sezonului. O bogată paletă de culori de albastru și ocru este punctată de accesorii dramatice, ilustrând astfel luxul. Baza inovativă a lenjeriei intime sprijină silueta de seară, accentuând feminitatea.

Colecțiile de toamnă/iarnă 2018 plasează croiala potrivită și versatilitatea în centrul designului elegant.

Noile colecții de toamnă/iarnă 18 vor fi disponibile în magazine începând cu luna septembrie 2018.