Bucura-te de un #timeout racoritor, cu noua Limonada Prigat

Cât poate dura o pauză dintre ședințe? Cât ai bea o sticlă de Limonadă! Cum se transformă un proiect mult prea complicat într-unul mai simpatic? Cu pauze răcoritoare alături de Prigat!

Prigat, alături de Dana Rogoz, le oferă românilor încă un motiv de a se bucura de mai multe momente de #timeout cu noile Limonade. Fie că aleg varianta Limonadă Simplă sau Limonadă cu Mentă, atleţii de zi cu zi se pot bucura acum de acelaşi gust autentic în ambalaje noi, perfecte pentru momentele de respiro din timpul zilelor de vară.

Cu un conţinut ridicat de fruct şi un gust delicios, Limonada Prigat este sursa răcoritoare de vitalitate a atleţilor de zi cu zi, în pauzele de care au nevoie pentru a continua cursa plină de provocări a fiecărei zile.

 

“În 2010, Prigat lansa pe piața din România o gamă inedită: primele băuturi de tip limonadă din categorie. Preparate dintr-un mix de citrice, cu un conţinut ridicat de fruct, Limonadele Prigat au oferit de-a lungul anilor momente răcoritoare consumatorilor. Vara aceasta, Prigat continuă misiunea de a le oferi românilor motive delicioase pentru a se bucura de bine meritatele momente de #timeout, propunându-le o nouă variantă de limonadă, într-o combinație savuroasă de portocală, lămâie și lime. Noua limonadă este prezentă în magazine din luna iulie în ambalaje noi, de 1.75L şi 0.5L”, spune Claudia Crişan, Brand Manager Juices, Sport Drinks & Water, PepsiCo România.

Limonadele Prigat fac parte din gama de still drinks, sucuri răcoritoare pe bază de suc de fruct, pulpă şi apă.

Prigat este prezent pe piaţa din România de 23 de ani şi a fost primul brand care a introdus conceptul de băutură necarbonatată cu suc de fructe la nivel local. În prezent, Prigat activează în toate categoriile de băuturi răcoritoare necarbonatate pe bază de fructe: băuturi de tip still drink, nectar, juice 100%. Produsele Prigat nu conţin îndulcitori artificiali sau conservanţi adăugaţi, fiind produs şi îmbuteliat în România de către PepsiCo România.