Noul detergent Perwoll Renew&Blossom le ofera hainelor ingrijire speciala si un parfum floral elegant

Iubim hainele și vrem să le păstrăm frumusețea cât mai mult timp, însă cu fiecare spălare țesăturile tind să se decoloreze să își piardă forma sau să devină mai aspre.

Noul detergent Perwoll Renew & Blossom te va ajuta sa te bucuri mai mult timp de hainele tale preferate. Acestea vor arata la fel de frumoase ca în prima zi în care le-ai purtat, iar simțurile tale vor fi răsfățate de un parfum floral, elegant.

Perwoll este un detergent special ce îngrijește hainele, este delicat cu țesăturile și redă strălucirea culorilor. În plus, noul sortiment Perwoll Renew&Blossom le oferă hainelor un parfum floral elegant și sofisticat, fiind recomandat pentru toate tipurile de haine, indiferent de culoarea și materialul textil din care sunt realizate. Mai mult, formula inovatoare a detergentului Perwoll este potrivită spălării hainelor la temperaturi scăzute și astfel permite reducerea consumului de energie.

Perwoll a lansat miscarea #RethinkFashion care are la baza conceptul de “slow fashion” axat pe longevitatea articolelor de îmbrăcăminte. Astfel, Perwoll te încurajează să ai grijă corect de hainele tale astfel încât să te bucuri cât mai mult timp de ele și să le poți purta cât mai des. Dacă îți ingrijești hainele și realizezi noi ținute creative din ceea ce deja ai în dulap, vei merge mai rar la cumpărături. Mai puține haine cumpărate înseamnă un impact pozitiv asupra planetei.

Alături de Perwoll Renew&Blossom, gama Perwoll cuprinde încă 5 variante de detergent special: Perwoll Renew&Repair Color pentru îngrijirea hainelor colorate, Perwoll Renew&Repair Black pentru haine negre și închise la culoare, Perwoll Renew&Repair White pentru țesături albe, Perwoll Care&Refresh pentru haine sintetice și Perwoll Wool&Delicates pentru materiale delicate și lână. Ambalajele produselor din gama Perwoll sunt realizate în proporție de 50% din plastic reciclat, Perwoll Renew&Repair Black fiind chiar primul ambalaj negru reciclabil, din portofoliul Henkel.  

Noul Perwoll Renew&Blossom este disponibil în variante de 900ml, 1,8L și 2,7L și se înscrie perfect în familia produselor Perwoll, care curăță țesăturile în mod delicat, redă intensitatea culorilor și păstrează hainele ca noi pentru mai mult timp. Cu noul Perwoll Renew&Blossom este timpul să îți răsfeți pasiunea pentru haine frumoase și parfumate, având totodată grijă față de mediul înconjurător.

Noul Perwoll Renew&Blossom este parte a proiectului Ask Team Clean, unde specialiști în curățenia casei oferă consumatorilor sfaturi și trucuri pentru o igienă mai bună a casei, indiferent că vorbim despre haine, vase sau curățarea unor suprafețe. Pentru mai multe detalii, vă așteptăm pe www.facebook.com/askteamcleanro si www.instagram.com/askteamclean.ro/?hl=en.