Maraton de concursuri si premii la a saptea editie Pet Expo

Cea de-a şaptea ediţie a PetExpo, cel mai mare târg de animale de companie din România, îşi va deschide porţile săptămâna aceasta, pe 22 mai la Romexpo. Evenimentul va găzdui, în premieră, cele mai noi invenţii dedicate animalelor de companie şi evenimente inedite. În prima zi a târgului se va lansa prima platformă de socializare pentru posesorii de câini  iar pentru cei care au câini sau pisici care şi-au găsit perechea, organizatorii târgului au pregătit  „Pet Weddings”, un eveniment în cadrul căruia vor fi oficializate cuplurile patrupede.

Organizatorii aşteaptă anul acesta un număr de 15.000 de vizitatori alături de animalele  de companie, fiind sigurul târg în care accesul patrupedelor este permis. Mai mult, cei care vin însoţiţi de câine sau pisică vor primi 2 kg de hrană gratuit la standul numărul 37. Surprizele vor continua pe parcursul celor trei zile de târg cu demonstraţii de dresaj, concursuri cu premii, consultaţii şi sesiuni de grooming gratuite pentru animalele de companie.
 
Vineri 22 mai 2015, în pavilionul C6 al Romexpo vor avea loc două dintre cele mai aşteptate evenimente. La ora 13.00 cuplurile de câini şi pisici îşi vor oficializa căsătoria în prezenţa stăpânilor şi a întregii audienţe. Cuplurile s-au înscris deja la eveniment şi vor veni îmbrăcate pentru ocazie. Vor primi un certificat de căsătorie, poze profesionale şi un cadou din partea sponsorilor evenimentului.

Tot vineri va fi lansată, în premieră la Pet Expo, prima aplicaţie pentru mobil din Europa ce îi ajută pe iubitorii de animale să își găsească animalul dacă l-au rătăcit, să nu uite data de vaccinare sau să aibă acces la cele mai bune servicii veterinare din România.

„PetExpo a devenit un eveniment de referinţă pentru industria animalelor de companie, găzduind toţi actorii importanţi de pe piaţă. Pe parcursul celor trei zile de târg vor se vor desfăşura peste 30 de evenimente şi demonstraţii pentru toţi  iubitorii de animale dar şi pentru profesionişti. Anul acesta PetExpo găzduieşte lansări de produse noi în domeniu: prima platformă de socializare pentru posesorii de animale şi primul laser veterinar capabil să ofere putere de vârf în intervenţiile chirurgicale” spune Ilie Pană, organizatorul PetExpo

O altă noutate a ediţiei de anul acesta a PetExpo o reprezintă extinderea spaţiului de expunere în afara Pavilionului expoziţional. ONG-urile pentru protecţia animalelor vor avea şapte standuri în care vor aduce animale fără stăpân pentru adopţie iar Asociaţia de Păsări şi Animale Mici Pajura va expune cele mai spectaculoase rase de păsări.

Costul unui bilet la Pet Expo este de 10 lei, iar elevii si pensionarii vor plati 5 lei. Copiii sub 5 ani au gratuitate.

Program:  Vineri (22.05.2015) 10:00 – 19:00, Sâmbătă (23.05.2015) 10:00 – 19:00, Duminica (24.05.2015) 10:00 – 17:00

Pentru mai multe detalii va invitam sa vizitati www.petexpo.ro