O biblioteca de carti cadou si reduceri de pana la 90% in Targul Bookuriilor, pe Librex.ro

In perioada 16-22 mai, pe Librex.ro va avea loc Targul BOOKuriilor, targul de carte online, de unde cititorii vor avea ocazia sa-si aleaga titlurile dorite dintre mii de carti la reducere si sansa de a castiga o biblioteca de carti.

Reduceri
Cititorii vor fi asteptati in Targul Bookuriilor cu reduceri reale de pana la 90% la mii de titluri din toate domeniile, de la carti de dragoste la dezvoltare personala, de la fantasy si carti pentru copii la dezvoltare spirituala si thrillere.

Tot in aceasta perioada, pe Librex.ro vor fi aplicate reduceri reale de pana la 30% la toate noile aparitii literare, asadar cei care sunt tot timpul in cautarea celor mai populare si recente carti se vor bucura de preturi speciale pe tot parcursul saptamanii.

In plus, cititorii vor putea explora sute de pachete de carti tematice, alcatuite fie din serii, fie grupate dupa criterii de interes. Toate aceste pachete vor beneficia, de asemenea, de reduceri de pana la 70%.

Tombola cu premiu special: o biblioteca de carti
Toti cei care vor plasa o comanda pe Librex.ro in perioada 16-22 mai vor fi inscrisi in tombola ce are ca premiu o biblioteca de carti.

Transport gratuit
Toate comenzile plasate in Targul Bookuriilor, cu o valoare de minim 99 de lei, vor fi livrate gratuit pe teritoriul Romaniei.

Te asteptam in Targul Bookuriilor pe Librex.ro!