Oferte de exceptie pentru aparatul auditiv Flow + Sonova de la Clarfon

Decembrie, momentul perfect să îi faci auzului tău un cadou!

Dai volumul televizorului mai tare decât înainte? Îți este din ce în ce mai greu să auzi ce vorbesc cei din jurul tău?

Auzul tău este unul dintre cele mai prețioase simțuri. Cunoaștem cât de important este ca tu să auzi clar sunetele din jurul tău și din acest motiv știm că este necesar ca tu să iei decizia de a face un consult de auz cât mai repede cu putință.

În general, oamenii cu deficiențe de auz ajung prea târziu la audiometrist, evitând primele simptome iar starea de hipoacuzie se agravează.

Hipoacuzia constă în pierderea acuității auditive.

Această afecțiune se poate clasifica în mai multe categorii astfel:
– Hipoacuzie ușoară  (între 30-50 dB)
– Hipoacuzie moderată (între 50-70 dB)
– Hipoacuzie accentuată sau profundă (între 70-90 dB)
– Hipoacuzie resturi auditive (peste 90 dB)
– Hipoacuzie cofoza (gr. kophos – surd) sau anacuzie (inexcitabilitate cohleară sau surditate totală)

Diagnosticul corect poate fi pus doar de către un specialist.

Acum este momentul să nu mai amâni vizita în cabinetul Clarfon din orașul tău. La noi, ai posibilitatea să rezolvi problema auzului, într-un mod avantajos și eficient.

În cabinetele Clarfon găsești aparatură de ultimă generație la prețuri de excepție, cum este și aparatul auditiv Flow +Sonova. Sonova este unul dintre liderii la nivel mondial în soluții de auz.

Acest tip de aparat se personalizează exact pentru afecțiunea de care tu suferi. Cum?

Aparatul Auditiv Flow + Sonova beneficiază de 12 canale pentru reglaj la care se adaugă  programe pentru audiție. Acest aparat auditiv este un dispozitiv medical de ultimă generație ce are ca scop un singur lucru, un auz sănătos pentru tine.

Pe lângă faptul că pune în valoare o tehologie de ultimă oră, acesta are un format modern, este mic și discret iar partea din conductul auditiv este de-a dreptul invizibilă.

Acum ai soluția să îți achiziționezi cel mai recomandat aparat auditiv din cabinetele Clarfon cu doar 150 de lei pe lună. Aparatul auditiv Flow+ Sonova este soluția perfectă pentru un auz sănătos. Clarfon este mereu aproape de auzul tău!