OPI lanseaza noi produse Luxury din gama ProSpa

OPI anunță extinderea gamei ProSpa – produse de lux pentru îngrijirea mâinilor și a picioarelor, inspirate de tehnicile de îngrijire facială.

Datorită succesului colecției inițiale, OPI vine cu noi produse și servicii destinate să îți ofere o piele mai fină, perfect hidratată și totodată o experiență inedită la salon.

Produsele noi sunt: Mănușile pentru hidratare în profunzime ProSpa Advanced Softening Gloves și Soșetele pentru hidratare în profunzime ProSpa Advanced Softening Socks. Ambele produse sunt de unică folosință și sunt saturate cu Ulei de Macadamia, Ulei de Cocos, Vitamina E și Unt de Shea pentru a hrăni chiar și cea mai uscată piele. De asemenea, partea care acoperă degetele este detașabilă, pentru a-ți permite să îți realizezi manichiura/pedichiura, în timp ce ai parte de un răsfăț spa de lux.

“Atunci când am gândit conceptul ProSpa, ne-am dorit să ne concentrăm asupra produselor și tehnologiilor inovatoare de îngrijire a pielii delicate a feței, pe care să le transpunem în produse destinate îngrijirii mâinilor și picioarelor. Aspectul final al manichiurii/pedichiurii este influențaț nu numai de culorile lacurilor de unghii și de modelele pentru care optăm, ci și de condiția pielii. Fiind brandul de salon numărul 1 în lume, este foarte important pentru noi să ajutăm saloanele să ofere clienților experiențe cât mai complete și mai relaxante. Totodată, ne dorim să le oferim clienților care vizitează în mod frecvent saloanele de frumusețe posibilitatea de a continua ședințele de răsfăț și acasă. Noile produse reprezintă un upgrade luxury al oricărui serviciu de mani/pedi. Consumatorii au observat rezultate uimitoare încă de la primul tratament!”, declară Suzi Weiss-Fischmann, Co-Founder și Brand Ambassador OPI.

Urmărește OPI pe pagina de Instagram @opi_romania și devino fan pe pagina de Facebook OPI Romania.

 

Despre OPI

Brandul numărul 1 în lume în distribuția produselor profesionale, OPI este dedicat oferirii produselor și serviciilor de înaltă calitate atât pentru saloane, cât și pentru clienții săi, cu o dorință pentru siguranță și inovare în industrie. Cu formule excepționale, culori în trend și nume iconice ale nuanțelor, lacurile de unghii puternic pigmentate OPI sunt bogate și rezistente, oferind produse de lux la prețuri accesibile pentru consumatori. Lacurile de unghii OPI sunt disponibile în mai mult de 200 de nuanțe. Fiecare dintre acestea conțin peria specială ProWide™ pentru o aplicare perfectă. În prezent, OPI este disponibil în 100 de țări și distribuie o întreagă linie profesională de produse incluzând OPI GelColor (disponibil în mai mult de 160 de nuanțe care se potrivesc culorilor iconice OPI), tratamente pentru unghii, produse pentru finisare, loțiuni, produse pentru manichiură, instrumente speciale pentru îngrijire, geluri și chiar acrilice. Calitatea OPI este garantată numai în condițiile în care produsele sunt cumpărate din magazinele autorizatate precum outlet-uri cu produse de înfrumusețare profesionale și magazine recunoscute, și nu din farmacii, supermarketuri, outleturi cu produse mass market sau alte surse neautorizate.  

Începând cu data de 1 Martie 2017, PROFESSIONAL BRANDS Marketing & Distribution este distribuitorul oficial al brandulului OPI în România.

Brandul OPI este prima alegere a saloanelor de unghii la nivel mondial. Lacurile de unghii OPI sunt alese de specialiștii din domeniu pentru calitatea și performanta ridicate, pentru nuantele sofisticate care lansează trendurile si care sunt deopotrivă individuale și expresive precum femeile care le poartă. Brandul OPI este parte din compania COTY Inc., companie lider în industria mondială a frumuseții care are în portofoliu numeroase branduri de prestigiu, renumite la nivel internațional.

Professional Brands Marketing & Distribution este lider pe piața profesională de îngrijire a părului din România de peste 25 de ani. 25 de ani de parteneriat cu saloanele de frumusețe, aproape de profesioniști, asigurând educație și inspirație alături de renumitele branduri profesionale pentru păr: WELLA PROFESSIONALS, LONDA PROFESSIONAL, SP, SYSTEM PROFESSIONAL, SEBASTIAN PROFESSIONAL și NIOXIN. În noiembrie 2013, Professional Brands Marketing & Distribution și-a extins aria de activitate prin lansarea diviziei SKIN CARE, NAILS & SPA. Brandurile din portofoliul acestei divizii sunt: REPÊCHAGE, RICA, NATÙRYS și JESSICA COSMETICS.