OPI confera conotatii magice acestor sarbatori! OPI reinventeaza universul Disney odata cu lansarea colectiei The Nutcracker and Four Realms

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, oferă-le celor dragi un cadou special, inspirat de celebra poveste a Spărgătorului de Nuci, de la Disney.

Având 12 nuanțe în ediție limitată, la care se adaugă înca 3 glittere, colecția The Nutcracker and Four Realms se încadrează perfect în atmosfera festivă a acestui sezon și se va afla cu siguranță pe listele voastre de dorințe.

Noua colecție The Nutcracker and Four Realms este inspirată de adaptarea cinematografică a piesei de balet cu același nume, conține 12 nuanțe noi, absolut delicioase, precum și 3 glittere (disponibile în sistemele Nail Lacquer, Infinite Shine și GelColor), aceasta fiind și o premieră pentru lacurile de unghii OPI. Colecția cuprinde nuanțe foarte variate, începând cu nuanțe de prună, roșu intens (Candied Kingdom), fuchsia (Toying with Trouble) și auriu (Dazzling Dew Drop), până la verde smarald (Envy the Adventure),  mov (Lavendare to Find Courage) și lila (Berry Fairy Fun). Culorile uniformelor de epocă ale soldaților au inspirat nuanțele de maroniu (Black to Reality), grena (Ginger’s Revenge) și bluemarin  (March în Uniform). Pe lângă acestea, colecția mai cuprinde și o nuanță fină de albastru glaciar (Dreams Need Clara-fication), un alb-argintiu sidefat (Tinker, Thinker, Winker) și un alb strălucitor precum un fulg de zăpadă (Dancing Keeps Me on my Toes), care evocă un tărâm fantastic al iernii.

Pe lângă cele 12 nuanțe clasice, colecția  The Nutcracker and Four Realms conține și 3 glittere. Sunt 3 tipuri de nuanțe de glitter ce pot fi purtate fie individual, fie aplicate peste o altă nuanță clasică, pentru un aspect multidimensional. Nuanțele cu textură glitterată sunt: auriu (Gold Key to the Kingdom), argintiu (Dreams on a Silver Platter) și rose gold (I Pull the Strings).

„Această colecție se adaptează oricăror preferințe, conținând atât nuanțe deschise, care ne amintesc de iarnă, cât și culori închise, vibrante”, afirmă Co-fondatorul și brand ambasador-ul OPI, Suzi Weiss-Fischmann. „Acest balet clasic, transpus astăzi și într-o capodoperă cinematografică, este atât de inspirațional. Imaginile sunt  absolut spectaculoase. Dramatismul acestei colecții constă în nuanțele cu textură de glitter, care se regăsesc acum nu numai în formula Nail Lacquer, ci și în Infinite Shine și GelColor, pentru o manichiură care să reziste și mai mult! Glitter-ul continuă să fie o tendință de top în preajma sărbătorilor, iar glitterele din colecția The Nutcracker and The Four Realms sunt special concepute pentru a fi folosite atât individual, cât și în combinație cu celelalte nuanțe clasice ale colecției. Folosiți doar glitter-ul pentru un aspect festiv sau obțineți o manichiură multidimensională prin adaugarea lui peste o altă nuanță specială”.

Colecția The Nutcracker and Four Realms include nuanțele de mai jos potrivite pentru toate formulele din gama OPI: Nail Lacquer, Infinite Shine și GelColor.

Colecția The Nutcracker and Four Realms va fi disponibilă în sistemele Nail Lacquer, Infinite Shine și GelColor; aceste trei tipuri de lac de unghii oferă consumatorilor și profesioniștilor o varietate de opțiuni care să se potrivească cerințelor lor. GelColor oferă un finisaj profesional, ce rezistă până la trei săptămâni, în timp ce Infinite Shine oferă un finisaj de înaltă strălucire, ce rezistă până la 11 zile. Nail Lacquer are o formulă bogată, extrem de pigmentată, pentru o aplicare netedă, fără striații.

Începând cu noiembrie 2018, produsele Nail Lacquers se vor comercializa la prețul de 49 lei fiecare, iar lacurile Infinite Shine vor fi de vânzare la prețul de 59 lei. GelColor este un produs profesional folosit doar în saloanele de beauty. OPI este garantat doar când este achiziționat prin intermediul magazinelor profesionale de beauty și de prestigiu autorizate, nu de la farmacie, supermarket, outlet sau alte surse neautorizate.

Urmareste OPI pe pagina de Instagram @opi_romania și devino fan pe pagina de Facebook OPI Romania.

 

Despre OPI

Brandul numărul 1 în lume în distribuția produselor profesionale, OPI este dedicat oferirii produselor și serviciilor de înaltă calitate atât pentru saloane, cât și pentru clienții săi, cu o dorință pentru siguranță și inovare în industrie. Cu formule excepționale, culori în trend și nume iconice ale nuanțelor, lacurile de unghii puternic pigmentate OPI sunt bogate și rezistente, oferind produse de lux la prețuri accesibile pentru consumatori. Lacurile de unghii OPI sunt disponibile în mai mult de 200 de nuanțe. Fiecare dintre acestea conțin peria specială ProWide™ pentru o aplicare perfectă. În prezent, OPI este disponibil în 100 de țări și distribuie o întreagă linie profesională de produse incluzând OPI GelColor (disponibil în mai mult de 160 de nuanțe care se potrivesc culorilor iconice OPI), tratamente pentru unghii, produse pentru finisare, loțiuni, produse pentru manichiură, instrumente speciale pentru îngrijire, geluri și chiar acrilice. Calitatea OPI este garantată numai în condițiile în care produsele sunt cumpărate din magazinele autorizatate precum outlet-uri cu produse de înfrumusețare profesionale și magazine recunoscute, și nu din farmacii, supermarketuri, outleturi cu produse mass market sau alte surse neautorizate.  

Începând cu data de 1 Martie 2017 PROFESSIONAL BRANDS Marketing & Distribution este distribuitorul oficial al brandulului OPI în România.

Brandul OPI este prima alegere a saloanelor de unghii la nivel mondial. Lacurile de unghii OPI sunt alese de specialiștii din domeniu pentru calitatea și performanta ridicate, pentru nuantele sofisticate care lansează trendurile si care sunt deopotrivă individuale și expresive precum femeile care le poartă. Brandul OPI este parte din compania COTY Inc., companie lider în industria mondială a frumuseții care are în portofoliu numeroase branduri de prestigiu, renumite la nivel internațional.

Professional Brands Marketing & Distribution este lider pe piața profesională de îngrijire a părului din România de peste 25 de ani. 25 de ani de parteneriat cu saloanele de frumusețe, aproape de profesioniști, asigurând educație și inspirație alături de renumitele branduri profesionale pentru păr: WELLA PROFESSIONALS, LONDA PROFESSIONAL, SP, SYSTEM PROFESSIONAL, SEBASTIAN PROFESSIONAL și NIOXIN. În noiembrie 2013, Professional Brands Marketing & Distribution și-a extins aria de activitate prin lansarea diviziei SKIN CARE, NAILS & SPA. Brandurile din portofoliul acestei divizii sunt: REPÊCHAGE, RICA, NATÙRYS și JESSICA COSMETICS.