Pandora anunta colectia de bijuterii Star Wars

O nouă colaborare la nivel mondial în vederea lansării bijuteriilor inspirate de franciza iconică Star WarsTM, în luna octombrie.

Astăzi, Pandora anunță colaborarea cu Lucasfilm, al cărui rezultat este o colecție capsulă cu bijuterii inspirate de Star WarsTM. Începând cu 1 octombrie, Pandora va lansa o colecție foarte așteptată, care include o brățară, talismane și bijuterii de colecție cu personajele și simbolurile Star Wars.

„Suntem onorați să aducem Star Wars la viață prin intermediul bijuteriilor”, spune Stephen Fairchild, Chief Creative Officer Pandora. „Galaxia Star Wars este o galaxie formată datorită unei imaginații extraordinare, personaje și creaturi realizate cu grijă, dar și aventuri incredibile – o potrivire perfectă pentru Pandora. Nu ne place nimic mai mult decât să-i ajutăm pe fanii noștri să revină la poveștile și lumile lor preferate, așa că abia așteptăm să vedem cum își vor exprima pasiunea prin aceste accesorii extraordinare”.

În procesul de creare a colecției, designerii Pandora au colaborat îndeaproape cu Lucasfilm pentru a se asigura că fiecare element de detaliu de pe piese este respectat în totalitate, iar rezultatul este reprezentat de bijuterii cu stil, ideale pentru fanele Star Wars.

Colecția Star Wars x Pandora va fi lansată în magazinele Pandora din întreaga lume pe 1 octombrie.