"Pantera Neagra: Wakanda pentru totdeauna" este cea mai vizionata premiera a unui film Marvel pe Disney+ la nivel global

Marvel Studios’ „Pantera Neagră: Wakanda pentru totdeauna” este cea mai vizionată premieră a unui film Marvel pe Disney+ la nivel global, pe baza orelor de streaming din primele cinci zile.

În „Pantera Neagră: Wakanda pentru totdeauna” realizat de Studiourile Marvel, Regina Ramonda (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright), M’Baku (Winston Duke), Okoye (Danai Gurira) și Dora Milaje (inclusiv Florence Kasumba), luptă pentru a-și proteja națiunea de puterile mondiale ostile după moartea regelui T’Challa. În timp ce oamenii din Wakanda se străduiesc să îmbrățișeze următorul lor capitol, eroii trebuie să se unească cu Nakia (Lupita Nyong’o) și Everett Ross (Martin Freeman) pentru a crea o nouă cale pentru regatul Wakanda. Cu Tenoch Huerta în rolul lui Namor, regele unei națiuni submarine ascunse, filmul îi prezintă și pe Dominique Thorne, Michaela Coel, Mabel Cadena și Alex Livinalli. Filmul „Pantera Neagră: Wakanda pentru totdeauna”, este regizat de Ryan Coogler și produs de Kevin Feige și Nate Moore.

„Pantera Neagră: Wakanda pentru totdeauna” este în prezent nominalizată la Premiile Academiei Americane de Film la cinci categorii. În plus, fanii pot urmări secvențe din culise și interviuri din timpul realizării filmului odată cu premiera producției speciale „Assembled: În culisele Pantera Neagră: Wakanda pentru totdeauna,” din 8 februarie pe Disney+.

Ne puteți găsi și pe facebook.com/DisneyPlusRO

Hashtag: #DisneyPlusRO

© 2023 Disney și entitățile afiliate

Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming in EMEA care cuprinde filme și seriale de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic, brandul de producții de divertisment general, Star și multe altele. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere, printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje. Având acces la vasta librărie Disney de filme si divertisment TV, Disney+ găzduiește, de asemenea, cele mai noi lansări de la The Walt Disney Studios. Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.