Pe 24 si 25 noiembrie, Decathlon invita bucurestenii la sport, cu doar cateva zile inaintea deschiderii noului magazin din Veranda Mall

În weekendul 24-25 noiembrie, bucureștenii sunt aşteptaţi în incinta Veranda Mall cu o serie de activități sportive cu acces gratuit, pregătite de Decathlon

Decathlon, cel mai important retailer european de articole sportive, organizează pe 24 și 25 noiembrie o serie de activități și competiții sportive gratuite pentru public, cu doar câteva zile înainte de deschiderea noului magazin din București. Acțiunile vor avea loc în cadrul centrului comercial Veranda Mall, unde urmează sa fie inaugurat noul spațiu Decathlon.

„Prin fiecare nou spațiu deschis, ne dorim să facem sportul accesibil tuturor – aceasta este deviza Decathlon, sub care organizăm în mod frecvent evenimente și activități sportive în cadrul magazinelor noastre din întreaga țara. Acțiunile programate pe 24-25 noiembrie corespund formatului de evenimente multisport și implică pasionați și practicanți ai diverselor sporturi. Inaugurarea magazinului din Veranda ne oferă un nou context pentru a extinde seria de evenimente, concursuri și provocări sportive inedite, pe care o vom continua și în 2019”, a declarat Răzvan Benchea, Director de magazin, Decathlon Obor.

Până la deschiderea oficială a magazinului, planificată pentru 29 noiembrie, bucureștenii sunt invitați să participe la diverse activități sportive, în data de 24 și 25 noiembrie, în intervalul orar 10:30-18.30, în incinta centrului comercial Veranda Mall, în proximitatea intrării în Decathlon.

Acțiunile sportive organizate de Decahtlon au fost gândite pentru toate categoriile de vârstă și nivelurile de practică, iar participanți vor avea posibilitatea de a primi invitații VIP pentru ziua deschiderii magazinului.

De asemenea, toți cei prezenți pe 24 și 25 noiembrie la activitățile și competițiile sportive, vor avea posibilitatea să testeze gratuit produsele mărcilor proprii ale Decathlon, astfel încât să verifice caracteristicile tehnice, fiabilitatea și rezistența lor. Articolele și echipamentele sportive disponibile pentru testare se adresează pasionaților de diverse sporturi, cum ar fi baschet, fotbal, tenis de masă, skateboarding sau ciclism.

De asemenea, iubitorii de sport din capitală vor beneficia și de consiliere și recomandări de specialitate, oferite de reprezentanții Decathlon, în funcție de sporturile practicate, de ariile de interes și de preferințe. Mai mult, prin oferirea de informații relevante, aceste interacțiuni au scopul de a trezi interesul pentru practicarea de noi sporturi și pentru menținerea unui stil de viață sănătos, în rândul bucureștenilor.

Începând cu 29 noiembrie, noul magazin din București va fi deschis pentru publicul larg și va pune la dispoziție o gamă variată de articole și echipamente sportive, la un raport corect calitate – preț și cu o garanție de cel puțin 2 ani.  

100% PASIUNE PENTRU SPORT

Decathlon oferă iubitorilor de sport articole și echipamente sportive conform celor mai înalte standarde de calitate și inovație din domeniu. Magazinul include produse aparținând mărcilor proprii, precum: Quechua, Kipsta, Nabaiji, Oxelo, Domyos, Btwin sau Kalenji, cu un raport excelent calitate – preț. Denumite mărci Pasiune, acestea reprezintă o alternativă viabilă pentru produsele deja prezente pe piață, ce contribuie în mod concret la împlinirea obiectivului de a face sportul accesibil tuturor.

Totodată, prin produsele cu eticheta Primul Preț Tehnic, Decathlon propune clienților săi produsul cu cel mai bun raport calitate – preț, pentru fiecare gamă de produse, cu o garanție de minim 2 ani.

DESPRE DECATHLON ROMÂNIA

La nivel național, DECATHLON reunește peste 1200 de colaboratori, într-o rețea de 22 de magazine, la care se adaugă platforma online. Pe 29 noiembrie, retailerul va inaugura un nou magazin în București, în Veranda Mall, ajungând astfel la o rețea de 23 de magazine în România.

DECATHLON comercializează și articole Fabricate în România, printre care biciclete, încălțăminte concepută pentru drumeții montane și textile pentru ciclism și sporturi de echipă.