Top tendinte pentru plaja: imprimeuri bogate, decupaje trendy si detalii romantice

Noua colectie Penti in materie de costume de baie si accesorii de plaja pentru vara 2017

Sezonul estival a sosit, semn ca vara si-a intrat oficial in drepturi. Si, pentru ca odata cu nou sezon, incepe cautarea pentru costumul de baie perfect, Penti face un update tinutei de plaja si lanseaza noua colectie de costume de baie si accesorii de plaja pentru vara 2017.Caracterizata de un mix de tendinte si stiluri care urmareste sa raspunda preferintelor fiecarei femei, colectia abunda in produse multicolore, iar tema #mix&match permite peste 50.000 de combinatii diferite pentru cele care prefera sa se joace cu piesele de plaja si sunt mereu in cautarea unui look diferit.

Colecția pentru această vară pune accentul pe un look colorat, îndrăzneț, elegant și confortabil în același timp, se adresează atât  adeptelor unui stil minimalist și elegant, cât și a celor care preferă un design deosebit, cu imprimeuri bogate și a celor care aleg funcționalitatea mai presus de orice și pune la dispoziție un design perfect pentru fiecare stil și formă a corpului.

Paleta largă de opțiuni disponbila în materie de cromatică și design fac ușoară găsirea costumului de baie ideal, care să pună în valoare calitățile și, în același timp, să ascundă micile imperfecțiuni ale corpului. Pentru clasicul costum de baie întreg abordarea este în această vară una jucăușă, prin decupaje trendy și elemente precum franjuri și volane, în timp ce costumele de baie din două piese se remarcă prin forme și modele creative și moderne, care fac posibilă crearea unor combinații mix&match nelimitate. În ceea ce privește gama cromatică, se evidențiază o varietate largă de nuanțe, de la alb și roz până la albastru și roșu, fiind completate de teme grafice și exotice.

Indiferent de alegere, fiecare costum de baie urmărește să confere eleganță și funcționalitate, piesele asigură confortul necesar și modelează linia corpului și te invită să dai frâu liber imaginației și să creezi nelimitate combinații.

Noua colecție Penti cuprinde șase game, fiecare reprezentând câte un stil diferit și o sursă de inspirație aparte, așa cum lasă de înțeles și numele pe care îl poartă fiecare: Mistic, Etnic, Riviera, Tropic, Minimal și Synergy.

Gama Mistic se evidențiază prin aerul romantic dat de elementele din dantelă colorate, dar și detaliile croșetate și brodate. Are ca temă contrastul și este evidențiată de culorile îndrăznețe.

Gama Etnic este caracterizată de un mix armonios între imprimeurile etnice și cele colorate. Fiecare purtare se transformă astfel într-o călătorie exotică.

Gama Riviera va picta această vară în nuanțe bogate de albastru transpuse în imprimeurile tradiționale.Tema marină este păstrată și se regăsește și în accesoriile de plajă, precum fustele, pantalonii scurți și eșarfele.

Așa cum ne duce cu gândul la simplul auz al numelui pe care îl poartă, Gama Tropic este inspirată de un design colorat, cu motive vegetale și tropicale.

Simplitatea și minimalismul sunt caracteristicile distinctive ale gamei Minimal. Eleganța pe care o conferă aceste elemente vorbesc pe limba oricărei femei și îi complimenteaza atitudinea sexy și cool în același timp.

Gama Synergy se adresează celor care caută un costum de baie pe măsură personalității lor dinamice. Imprimeul colorat completează cu succes atitudinea relaxată și cool a celor care se se aventurează în valurile mării, dar știu în același timp să aprecieze momentele de relaxare pe plajă. Paleta cromatică constă într-un mix de imprimeuri grafice, cu linii gros conturate, sloganuri și culori neon.

Colecția Penti pentru 2017 este una bogată și, pe lângă costume de baie, include și accesorii pentru plajă, precum pălării, ochelari de soare, genți, rochii și papuci de plajă. Aceste elemente își găsesc locul în mod armonios în oricare dintre cele șase game și completează cu succes orice outfit de plajă.

 

Despre Penti
Înființată în 1947 de către frații Kariyo, la Instanbul, Penti este una dintre cele mai cunoscute companii de dresuri de damă. Brandul număra la ora actuală peste 250 de magazine în Europa, Asia, America și Rusia, dintre care 21 magazine au fost deschise în România în decursul a patru ani. Fiecare magazin respectă misiunea brandului, de a oferi o varietate bogată de produse care să acopere nevoile tuturor clientelor și sunt comercializate dresuri de damă, șosete, lenjerie, costume de baie, pijamale și haine de casă.