PERONI NASTRO AZZURRO 0,0% ALCOOL si ASTON MARTIN ARAMCO COGNIZANT FORMULA 1™ TEAM le aduc experienta curselor auto fanilor din Romania prin "IL PITSTOP"

– Peroni Nastro Azzurro 0,0% alcool, partenerul Aston Martin Aramco Cognizant Formula 1™ Team, le va oferi fanilor din România o experiență offline multisenzorială inedită, numită „IL PITSTOP” – în București și Cluj-Napoca;

– Fanii vor avea o experiență imersivă și vor descoperi sunetele, mirosurile și elementele vizuale din garajul Aston Martin Aramco Cognizant Formula 1™ Team, beneficiind, în același timp, de o experiență unică pentru a testa gustul italian efervescent și răcoritor al Peroni Nastro Azzurro 0,0% alcool.

La un an după ce s-a alăturat echipei Aston Martin Aramco Cognizant Formula 1™ Team, brandul italian super premium de bere Peroni Nastro Azzurro 0,0% alcool aduce experiența curselor de mașini mai aproape de fanii români, organizând o experiență multisenzorială numită „IL PITSTOP”. Evenimentele fac parte dintr-un turneu european și vor avea loc în București, la Băneasa Shopping City, în perioada 16-20 septembrie, și în Cluj-Napoca, la  centrul comercial VIVO!, în perioada 22-25 septembrie.  

Vizitatorii vor avea ocazia să descopere atmosfera Aston Martin Aramco Cognizant F1™ Team – vor putea vedea mașina de curse de aproape și vor păși în garajul echipei. Cei care trec pe la „IL PITSTOP” vor avea o experiență unică și vor putea auzi sunetele specifice curselor, dar și fragmente din conversațiile dintre membrii echipei.

Schimbarea foarte rapidă a roților este esențială pentru o strategie câștigătoare, iar pentru a intra în atmosfera de competiție, vizitatorii vor fi invitați să participe la un concurs și vor fi provocați să schimbe o roată la Pit Stop-ul AMF1™ Team. Cei mai rapizi vor fi răsplătiți cu premii cu brandingul Peroni Nastro Azzurro 0,0% alcool, dar și Aston Martin Aramco Cognizant F1™ Team: lanyard-uri, șepci sau rucsacuri.

„IL PITSTOP” va fi deschis în intervalul 12:00 și 22:00. După vizitarea zonei de experiență Peroni Nastro Azzurro 0,0% alcool & Aston Martin Aramco Cognizant F1™ Team, participanții cu vârsta de peste 18 ani vor fi invitați să deguste Peroni Nastro Azzurro 0,0% alcool. Berea are aroma unică a Peroni Nastro Azzurro, oferind același gust efervescent, datorită procesului inovator prin care alcoolul este eliminat în cadrul ultimei etape din procesul de fabricare. Peroni Nastro Azzurro 0,0% alcool face parte din portofoliul super premium al Ursus Breweries și reprezintă un pas înainte făcut de companie ca parte a demersului de a promova un comportament responsabil în ceea ce privește consumul de alcool.

Iulia Andreșoiu, Vicepreședinte Marketing al Ursus Breweries: „Cursele auto sunt un sport ce crește în popularitate în România. În cadrul „IL PITSTOP”, Peroni Nastro Azzurro 0,0% alcool și Aston Martin Aramco Cognizant Formula 1™ Team îi invită pe fani să descopere mașina oficială de curse AMF1™ Team printr-o experiență multisenzorială, care să-i ducă mai aproape de atmosfera de pe pistele de curse. Fanii vor avea ocazia să încerce Peroni Nastro Azzurro 0,0% alcool, berea cu un gust proaspăt și răcoritor potrivită pentru oriunde și oricând.”

Sebastian Vettel, pilotul Aston Martin Aramco Cognizant Formula 1™ Team, spune: „Este foarte important să construim un mediu în care sunt încurajate conversațiile deschise despre moderație și despre impactul pozitiv pe care această abordare îl poate avea asupra stării de bine, atât fizic, cât și mental. Peroni Nastro Azzurro 0,0% alcool are un gust impresionant, iar Il Pitstop va fi ocazia perfectă pentru fani de a interacționa cu sportul pe care îl iubesc, în timp ce savurează o bere fără alcool.”

Fanii competiției îi pot urmări pe ambasadorii români ai mărcii Peroni Nastro Azzurro 0,0% alcool în timpul cursei de la Monza, care va avea loc între 9 și 11 septembrie. Mihai Morar și Adelina Pestrițu vor fi acolo și vor transmite imagini în direct de la eveniment pe conturile lor de pe rețelele sociale.

Despre Peroni Nastro Azzurro
Produs în Italia după rețeta originală din 1963, Peroni Nastro Azzurro exemplifică tradițiile măiestriei, pasiunii și flerului italian. Născută la Roma, în 1963, Birra Peroni a fabricat ceea ce avea să devină cel mai mare și mai faimos produs de export: Peroni Nastro Azzurro. Marca de bere italiană premium numărul 1 la nivel global, Peroni Nastro Azzurro, este preparată cu blândețe pentru un gust efervescent, răcoritor și proaspăt, plin de viață.

Despre Ursus Breweries
Ursus Breweries este cel mai mare producător de bere din România. Mărcile din portofoliul Ursus Breweries sunt: URSUS, Timișoreana, Ciucaș, Peroni Nastro Azzurro, Kozel, Grolsch, Azuga, Pilsner Urquell, Asahi Super Dry, alături de marca de cidru Kingswood. În prezent, Ursus Breweries deține 3 fabrici de bere: în Brașov, Buzău și Timișoara și o mini-facilitate de producție în Cluj-Napoca. Ursus Breweries face parte din Asahi Europe & International. Pentru mai multe informații despre companie și programele sale, vă rugăm să vizitați: www.ursus-breweries.ro și www.desprealcool.ro.