Persil te ajuta sa petreci timp pretios alaturi de cei dragi, la TIFF

În perioada 17-26 iunie, 15 locații din Cluj vor deveni gazdele celui mai mare festival de film din România, Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF), care se află la a XXI-a ediție, iar Persil va fi prezent și anul acesta, ca susținător al artei cinematografice.

Tema acestei ediții TIFF, “Make films, not war”, amintește de vremurile tulburi pe care le trăim, fiind, totodată, un îndemn la pace și armonie. La rândul său, Persil, susținător tradițional al festivalului, completează invitația, îndemnând consumatorii să prețuiască timpul petrecut cu cei dragi!

Persil susține cultura și arta ca fiind părți importante din viața consumatorilor moderni. În acest sens, brand-ul va fi prezent în cadrul TIFF printr-o serie de activități menite să creeze un spațiu dedicat familiei și prietenilor. Pe toată perioada acestuia, vei putea găsi un corner cu un photobooth interactiv în curtea Muzeului de Artă, unde îți garantăm că te vei simți ca pe covorul roșu la o premieră de film în stil clasic. De asemenea, în perioada 23.06-26.06, în parcul Florești, Persil a pregătit o serie de ateliere creative pentru cei mici, dar și activități destinate adulților care îi însoțesc. Tot Persil ți-a pregătit în Iulius Park o zonă de relaxare cu puf-uri, unde te poți bucura de proiecțiile de filme împreună cu gașca de prieteni.

Bucură-te de cele mai frumoase momente la TIFF, alături de Persil!

Persil Deep Clean Plus îndepărtează chiar și cele mai dificile pete de pe haine, iar acum formula sa conține 92% ingrediente biodegradabile*. Detergentul Persil oferă o curățare eficientă și o prospețime de lungă durată. Produsele vin în ambalaje 100% reciclabile și sunt eficiente chiar și în apă rece, ceea ce ajută la economisirea energiei.

*Raportat la ingredientele organice, în conformitate cu OECD 301/302