Peste 6.000 de spectatori la concertele Pink Martini cu cantece de iarna de pe 1 si 2 decembrie

Publicul a cantat si a dansat Hora Unirii pe scena alaturi de trupa

Pe scena Salii Palatului a revenit Pink Martini, mica orchestra de 12 artisti ce canta in nici mai mult, nici mai putin de 25 de limbi, cu un concept in premiera pentru Romania. Spectatorii s-au putut bucura de colectia de cantece de iarna pe care trupa le-a cules din intreaga lume in cadrul celor doua spectacole care au deschis sezonul de concerte de Craciun ale acestui an.

Publicul a avut parte de colinde nemaiauzite, cantate cu naturalete de solista China Forbes in turca, araba si chineza, dar si de piesele originale, care i-au consacrat pe Pink Martini si au facut deliciul fanilor: “Una notte a Napoli”, “Amado Mio”, “Sympatique”, “Hey Eugene” sau “Brazil”.

Fiecare dintre cele doua reprezentatii a avut cate o invitata speciala – pe 1 decembrie Nicoleta Nuca, iar pe 2 decembrie Loredana au cantat alaturi de trupa “Pana cand nu te iubeam”, melodia bine-cunoscuta a Mariei Tanase pe care Pink Martini o duc peste hotare cu fiecare concert. Ambele cantarete au stralucit pe scena si au adus un tribut in stil personal celei mai mari voci a Romaniei.

Publicul a cantat si a dansat alaturi de artisti, care i-au invitat in repetate randuri sa urce alaturi de ei pe scena in aventura muzicala de sarbatoare, adusa de Events (www.events.ro).

 

Sponsori: Aqua Carpatica si Domeniile Samburesti.
Parteneri media: Digi 24, UTV, Magic FM, Radio Romania Cultural, Adevarul, OK Magazin, Sapte Seri, Wall Street, Agerpres, Ziarul Metropolis, Romania Journal, Infomusic, Iconcert, Noizz, acasa.ro, eva.ro, Kfetele, Bookblog, Fashion 8, fest.ro.

Despre Events: Events este una dintre cele mai mari companii organizatoare de evenimente din Romania, a caror misiune este sa aduca entertainmentul cat mai aproape de oameni. Din anul 2000, sloganul lor este “de neuitat” iar printre evenimentele care vor ramane mereu in memoria spectatorilor se numara concertele The Rolling Stones, Linkin Park, Aerosmith si Leonard Cohen, Pink Martini spectacolele Cirque du Soleil sau Sensation.