Pictorita Stefania Nistoreanu expune la Salonul de Arta de la Strasbourg

Pictorita Stefania Nistoreanu expune pentru prima data in Franta, in cadrul celei de-a patra editii a Salonului de Arta de Iarna de la Strasbourg.

Evenimentul incepe marti, 6 decembrie, si se desfasoara pe durata a patru zile.

La un an de la cea mai recenta expozitie a ei peste hotare (Londra), Stefania duce la Strasbourg sapte lucrari, intre care „Bitcoin”, „Childhood Memories”, „Morpheus” si „Germini”. Majoritatea picturilor au fost realizate in ultimii cinci ani, o perioadă extrem de prolifica pentru artista.

„Sa expun in Franta a fost un proiect mai vechi si sunt foarte bucuroasa ca se intampla, mai ales intr-un oras atat de elegant cum e Strasbourg. Duc cu mine lucrari in care am investit multa energie si care cred ca vorbesc foarte bine despre natura umana si cautarile ei. M-am straduit sa ofer niste raspunsuri si ma onorează ca le pot impartasi cu oameni noi, care provin dintr-o cultura atat de bogata”, spune Stefania.

Salonul de Arta de Iarna de la Strasbourg (Salon d’Hiver) este organizat de International Art Events – London si are loc intre 6 si 9 decembrie 2018. In cadrul editiei de anul acesta, 48 de artisti, din 14 tari, vor expune peste 300 de lucrari de arta.

***
Stefania Nistoreanu se numara printre cei mai cunoscuti si apreciati tineri artisti din Romania, lucrarile sale fiind prezentate de-a lungul timpului in numeroase publicatii si la posturi de televiziune nationale.

In 2017, a devenit primul artist din Romania si unul dintre putinii din lume care au vandut un tablou in moneda virtuala Bitcoin. Tranzactia a fost un eveniment international atat in lumea artei, cat si pe piata crypto si a beneficiat de mediatizare intensa la nivel mondial.

Stefania picteaza de la 13 ani si a absolvit un liceu de arte si o universitate in acelasi domeniu, cu specializarea in Arta Monumentala Bizantina. A expus în mai multe orase din tara, precum si în Luxemburg, Anglia, Austria si Ungaria.

Pictorita trăieste la Brasov.

***
stefanianistoreanu.ro
Ştefania Nistoreanu pe Facebook
Mai multe despre Winter Art Salon Strasbourg, aici.