Poarta-ti povestea in noi stiluri cu Pandora

Atunci când vine vorba despre auto-exprimare prin stil, să ai cât mai multe opțiuni este cel mai important.

Noile modele inovatoare din colecția Pandora Moments se referă la libertate – să-ți alegi propriul look și să-ți spui propria poveste.

Suporturile pentru talismane, pe care le putem adăuga pe brelocuri de chei, cercei de tip hoops, pe geantă,  oferă modalități noi de a purta talismanele preferate și de a le duce în locuri complet noi.

Create din metalele semnătură Pandora, de înaltă calitate, noile bijuterii vă invită să vă personalizați creativ cerceii, cheile, geanta, încheietura mâinii sau cureaua pentru a se potrivi oricărei dispoziții sau ocazii.

„Spunem propriile povești prin intermediul talismanelor noastre și prin modul în care le purtăm, la încheietura mâinii, la gât, la ureche sau în alte moduri și mai creative”, au afirmat Francesco Terzo și A. Filippo Ficarelli, Pandora VP Creative Directors. „Aceste stiluri unice transpun talismanele noastre și le regăsiți astfel pe surporturi neașteptate”.

Acești cercei de tip hoop, pe care îi poți purta cu talismane, adaugă o doză de personalitate look-ului de seară.  

Atunci când sunt adăugate la blugi, aceste suporturi pentru talismane reprezintă accente cool pentru o ocazie casual, precum un brunch cu prietenii.

Un breloc cu talismanele preferate aduce strălucire și un aer jucăuș ținutei de zi cu zi.

Look-ul tău pentru birou poate fi și mai modern cu acest suport de talismane pentru geantă – adaugă piesele iubite și nu vei trece neobservată.

#Somethingaboutyou #PandoraMoments

DESPRE PANDORA
PANDORA creează, fabrică şi comercializează bijuterii finisate manual, realizate din materiale de înaltă calitate, la prețuri accesibile. Bijuteriile Pandora sunt distribuite în peste 100 de țări, de pe șase continente,  prin aproximativ 7,000 de puncte de vânzare, incluzând peste 2,700 de magazine-concept.

Cu sediul în Copenhaga, Danemarca, Pandora are 26,000 de angajaţi în întreaga lume și își creează bijuteriile în cele două fabrici certificate LEED din Thailanda, folosind în principal argint și aur reciclate Compania intenționează să fie neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon până în 2025 și s-a alăturat inițiativei Science Based Targets pentru a reduce emisiile pe întregul lanț valoric. Pandora este listată public la bursa Nasdaq din Copenhaga și a generat vânzări în valoare de  2.5 miliarde de euro în 2020.