Programul AMESTEC, editia a doua - Festivalul unde atingi cerul - intre 18 si 20 august, in inima Bucovinei

Intr-o reintalnire a autenticitatii si a creativitatii, AMESTEC, festivalul care imbina muzica si artele in satul Delut, comuna Fundu Moldovei, judetul Suceava, se pregateste sa transforme aceasta vara intr-o experienta de neuitat. Organizat de asociatia Amestec, fondata de un grup de prieteni legati de locurile natale si dornici sa readuca in prim-plan frumusetea Bucovinei, evenimentul aduce in prim-plan o sinergie captivanta dintre traditional si contemporan.

Teaser video festival:

Dupa un debut fulminant in vara anului 2022, cand prima editie a adus in scena farmecul inconfundabil al Bucovinei si o reimprospatare a traditiilor, festivalul AMESTEC se pregateste sa revina in perioada 18-20 august, cu o noua doza de energie si creativitate. In acest an, participantii vor avea oportunitatea de a se bucura de o varietate impresionanta de activitati desfasurate in mijlocul naturii autentice a Bucovinei.

In timpul celor trei zile de festival, AMESTEC va gazdui o serie de evenimente si ateliere care sa satisfaca toate gusturile si generatiile. Printre acestea se numara un performance teatral coordonat de Horia Suru si Bianca Temneanu, care va purta publicul printr-o calatorie in timp si spatiu, aducand pe scena 10 actori talentati din tara.

Muzica este inima festivalului AMESTEC, iar aceasta editie promite sa ofere momente unice de incantare. Pe scena celei de-a doua editii vor urca artisti apreciati din industria muzicala romaneasca, precum Macanache, Argatu’, Sllash & Doppe, Vlad Dobrescu, Carbon, DJ Sauce, Chiribaw, Bea, Madliquid si multi altii. Ritmurile lor captivante vor face publicul sa vibreze in armonie cu magia Bucovinei.

Pasionatii de arta vor avea ocazia de a explora universul creatiei, participand la workshop-uri variate. De la prelucrarea argilei sub indrumarea Anei Georgescu, creatoarea brandului Margelusa, la ateliere de dansuri traditionale sub coordonarea lui Bogdan Ciumau, nepotul tezaurului viu Dorin Cocarta, si ateliere de caligrafie oferite de Argaia Design, festivalul AMESTEC acopera o gama diversificata de arte si activitati.

Dar AMESTEC este mult mai mult decat muzica si arta. Pentru cei dornici de activitati fizice, festivalul pregateste un teren de joc amplu, inclusiv un triatlon de Bucovina plin de provocari si distractie, precum si activitati de echipa, de la volei la curse de carat fan sau de alergat in saci, la beer-pong si tankroll.

Mai mult decat atat, zonele de relaxare, atelierele de creatie si o serie de activitati inedite, de la plimbari cu faitonul autentic bucovinean la diminetile de yoga sub cerul senin, vor asigura o experienta holistica pentru toti participantii.

„Festivalul AMESTEC isi propune sa fie un spatiu in care vechiul si noul se intalnesc pentru a crea amintiri durabile. Suntem incantati sa aducem din nou in prim-plan frumusetea autentica si sa oferim o platforma pentru muzica, arta, cultura si prietenie in inima Bucovinei”, a declarat Calin Popovici, directorul festivalului.

Organizatorii evenimentului pun la dispozitia iubitorilor de festivaluri un numar limitat de 1950 de abonamente, asigurandu-se astfel ca fiecare participant va avea parte de o poveste bine spusa si simtita, intr-o atmosfera intima si lipsita de aglomeratie.

Abonamentele pot fi achizitionate la pretul de 250 lei (acces general) si 280 lei (camping inclus), de aici: m.iabilet.ro/bilete-delut-amestec-festivalul-unde-atingi-cerul-77885

Fii la curent cu noutatile, pe paginile festivalului:
Website: www.amestec-fest.com
Facebook: www.facebook.com/amestec.fest
Instagram: www.instagram.com/amestec.fest