Protezarea auditiva la timp, o decizie smart

Un vechi proverb românesc spunea că „Lucrul la timp făcut preţuieşte îndoit.” Astfel, se întâmplă și în cazul protejării auzului tău.

Studiile de specialitate indică că peste 500 de milioane de oameni suferă de o formă de hipoacuzie. Se preconizează că acest număr va crește semnificativ în perioada următoare, chiar cu 200 milioane până in 2025.
 
De cele mai multe ori, ajungem la specialist foarte târziu, moment în care auzul nostru suferă deja de o formă severă de hipoacuzie.

16,9% din populația europeană suferă de hipoacuzie ușoară, 4,6% suferă de hipoacuzie moderată, 0,9% suferă de hipoacuzie severă sau profundă.

Deoarece pacienții evită să meargă la specialist la timp, forma de hipoacuzie de care suferă se agravează, implicit, afectându-le întreaga viață.

Protezarea auditivă timpurie a pacientului care suferă de o formă ușoară de surditate oferă acestuia o șansă la o viață mai ușoară. OMS confirmă că aparatele auditive corect recomandate și instalate pot îmbunătăți capacitatea de comunicare pentru cel putin 90% din persoanele hipoacuzice.

Vino în cabinetul Clarfon din orașul tău și specialiștii noștri te vor îndruma ca tu să ai un auz sănătos. După efectuarea audiogramei, vei primi cele mai bune recomandări cu privire la alegerea unui aparat auditiv potrivit personalității și nevoilor tale. Cu o proteză auditivă de la Clarfon, auzul tău o să funcționeze din nou perfect. Întreaga viață ți se va schimba în bine.

Nu mai amâna vizita în cabinetul audioprotezistului, auzul tău trebuie să fie o prioritate.

Mai mult de atât, majoritatea producătorilor de aparate auditive măresc prețul la producția de aparate auditive.

Grăbește-te, în cabinetele Clarfon, vei găsi cele mai calitative aparate auditive!

Alege acum să-ți protejezi auzul! Ia o decizie SMART, pentru un auz sănătos!

Pentru că noi știm că protezarea auditivă poate fi costisitoare și ne dorim să nu-ți neglijezi auzul, la Clarfon beneficiezi și de o promoție lunară.

Doar în cabinetele noastre, beneficiezi în luna septembrie de:

1.1000 lei reducere la primul aparat și de 50% reducere la al doilea aparat auditiv;
2.Sistem de rate fără dobândă;
3.Compensare CAS.