Provident MERITA o noua campanie semnata Jazz

După ce a trecut printr-un amplu proces de schimbare a identităţii vizuale în 2016, Provident anunţă lansarea unei noi platforme de comunicare în România, aliniată la noua filosofie de brand. Provident va continua să ofere clienţilor şi în 2017, credite rapide şi accesibile care să le susţină iniţiativele.

Denumită “Merită să faci un pas înainte”, noua platformă creată de echipa Jazz, porneşte de la ideea strategică potrivit căreia satisfacţia şi emoţiile generate de îndeplinirea unei dorinţe, a unui plan sau a unui vis, depăşesc valoarea materială a acestora.

Comunicarea are un ton motivaţional şi optimist şi mizează, în acelaşi timp, pe emoţia poveştilor trăite de personaje în clipele în care acestea simt cu adevărat că investiţiile în planurile personale sau în dorinţele celor dragi au meritat.

“Am construit brand-ul Provident cu multă grijă, ascultând poveştile clienţilor noştri şi încercând, cu paşi mai mici sau mai mari, să ţinem cont de schimbările din comportamentul şi de aşteptările lor. De la nevoi urgente la planuri şi idei puse în practică, şi acum la emoţia şi satisfacţia unei decizii personale, brand-ul a evoluat odată cu clienţii. Era momentul pentru o schimbare, atent pregătită însă de campaniile anterioare şi aliniată diversificării portofoliului de produse oferite”, a declarat Marilena Bârliga – Marketing Director Provident Financial România.

Primul spot TV din seria de execuţii sub noua platformă ilustrează clipa în care un tată îşi ţine bebeluşul în braţe şi priveşte cu mândrie camera pe care a mobilat-o pentru cel mic. Acela este momentul în care tatăl realizează că investiţia a meritat.

“Dacă până acum Provident vorbea pe un ton raţional despre oportunităţi sau nevoi pe care oamenii le puteau realiza cu un împrumut simplu şi rapid, noua platformă ne permite să ne concentrăm pe momentul în care investiţia făcută deja a dat roade: a construit confortul căminului, a generat performanţa unui copil şi bucuria părinţilor, a îndeplinit o dorinţă mai veche, o pasiune, sau a contribuit la un nou pas în carieră. Acestea sunt genul de momente pe care cu toţii le trăim şi cu care rezonăm”, a declarat Simona Suman, Group Creative Director Jazz Communication.

Campania integrată include servicii de strategie, ATL, digital, PR şi social media, consolidând campania de schimbare a identităţii vizuale lansată anul trecut.

Echipa Provident Financial România:
Marilena Bârliga – Marketing Director
Narcisa Gheorghe – Brand&Content Marketing Specialist

Echipa Jazz Communication:
Valentin Suciu –  Creative Partner
Simona Suman- Group Creative Director
George Bucurescu – Copywriter
Krisztina Maier – Art Director
Alexandra Vestineanu – Account Director
Andreea Drăgan – Senior Account Executive
Loredana Saru – Client Service Director