Puterea de a ajuta cu CCC - Proiectul Rucsacul - CCC lanseaza o unitate de colectare a ghiozdanelor in Romania si in strainatate

Grupul CCC organizează o colectare de rucsacuri uzate sub sloganul „Puterea de a ajuta cu CCC – Proiectul Rucsacul”.

Tot ce trebuie să faceți este să aduceți un rucsac de care nu mai aveți nevoie într-un magazin CCC la alegere, în perioada 16 august – 11 septembrie, pentru a solicita o reducere de 10% la achiziționarea unui rucsac nou. Rucsacurile astfel colectate, după dezinfecție și reparații minore, vor merge către cei care au nevoie, iar ghiozdanele nepotrivite pentru donație vor fi aruncate, în siguranță. Proiectul se desfășoară în toate magazinele offline CCC din România și pe toate piețele externe unde brandul este prezent.

„În perioada premergătoare noului an școlar, ne concentrăm pe familiile dezavantajate și pe instituțiile de îngrijire care se luptă să își permită rechizite pentru întoarcerea la școală. De aici și ideea de a ne implica clienții în campanii de ajutorare a copiilor aflați în dificultate. Tot ce trebuie să faceți este să donați un rucsac de care nu mai aveți nevoie și ne vom asigura că va aduce zâmbetul pe buze unui copil. „Puterea de a ajuta cu CCC – Proiectul Rucsacul” servește scopului dublu de a ajuta copiii nevoiași să își pregătească rechizitele școlare și de a crește gradul de conștientizare pentru clienții noștri cu privire la economia circulară. Cred că împreună putem face diferența pentru copii, dar și pentru planetă”, a declarat Agnieszka Kępińska-Sadowska, Managing Director Corporate Communication și Sustenabilitate Grupul CCC.

„Puterea de a ajuta cu CCC – Proiectul Rucsacul” se desfășoară în perioada 16 august – 11 septembrie. Rucsacurile uzate de la orice brand care pot fi încă folosite, pot fi aduse în orice magazin CCC din țară sau din străinătate. Toate rucsacurilor vor fi dezinfectate și, dacă va fi nevoie, vor beneficia de reparații minore. Ghiozdanele care sunt gata de utilizare vor merge la copiii care au nevoie de ele, iar cele care nu pot fi refolosite vor fi aruncate în siguranță. Clienții care se alătură proiectului vor primi o reducere de 10% la achiziționarea unui rucsac nou din magazinul în care și-au lăsat rucsacul folosit. Reducerea poate fi combinată cu alte promoții.

Adoptarea economiei circulare
Grupul CCC lucrează constant pentru a închide bucla și a promova utilizarea rațională a resurselor. „Puterea de a ajuta cu CCC – Proiectul Rucsacul” este una dintre numeroasele inițiative de circularitate întreprinse de organizație, care includ și programe ce vizează direct clienții CCC. În cadrul campaniei „Acordă pantofilor tăi o nouă viață”, lansată în 2020, clienții CCC pot dona pantofi uzați de orice marcă, dimensiune și stil în Polonia, Republica Cehă, Slovacia și România. Grupul CCC se asigură, de asemenea, că toți pantofii colectați sunt gestionați în mod responsabil. Unele dintre perechile de pantofi, după dezinfecție și reparații minore, merg la persoanele care au nevoie – anul acesta toate donațiile au fost destinate sprijinirii cetățenilor ucraineni – în timp ce restul sunt eliminate în siguranță. Peste 60.000 de perechi de pantofi au fost colectate până în prezent. Prin acest program, Grupul CCC își reiterează angajamentul față de mediu și promovează un comportament conștient al consumatorilor.

Accesați lista locațiilor participante în proiectul „Puterea de a ajuta cu CCC – Proiectul Rucsacul”– ccc.eu/ro/sklepy.

***
CCC S.A. este una dintre cele mai mari companii din Europa pe segmentul de încălțăminte. Grupul operează prin aproximativ 90 de platforme online și aproape 1.000 de magazine în 28 de țări sub mărcile CCC, eobuwie.pl, Modivo și DeeZee. Din mai 2021, compania a lansat vânzările în segmentul off-price prin lanțul său de magazine HalfPrice. CCC S.A. este listată la Bursa de Valori din Varșovia din 2004.

Sustenabilitatea este un pilon cheie al strategiei de afaceri a Grupului și piatra de temelie a activităților noastre. Este angajamentul, responsabilitatea și acțiunile noastre concrete față de angajații noștri, mediu, societate și produsele pe care le oferim clienților noștri. De mulți ani ne-am intensificat eforturile de sustenabilitate, spre aprecierea clienților, a partenerilor și a personalului nostru. Ne extindem colecțiile ecologice Go for Nature, care includ Seria Sprandi Green și Jenny Fairy cu linia sa „I care what I wear”, reducând amprenta noastră de carbon și promovând un mediu de lucru incluziv. În ultimii ani, am trecut complet la pungi de hârtie reciclată, iar ambalajele noastre din carton certificat provin din surse durabile. Suntem un grup membru al multor inițiative globale de mediu și climat, inclusiv Carta ONU pentru industria modei pentru schimbările climatice, Zero Discharge of Hazardous Chemicals czy UN Global Compact.

Premiile și cele mai bune scoruri primite de Grupul CCC de la companii independente în ratinguri ESG prestigioase sunt o dovadă a eforturilor noastre eficiente de sustenabilitate. De exemplu, avem un rating „A” de la MSCI, care ne-a plasat printre liderii mondiali în domeniul durabilității. De asemenea, suntem primul nume polonez care figurează în Circulytics, măsurând angajamentul companiilor și progresul către modele de afaceri mai circulare.

Pentru mai multe informații accesați: LinkedIn, Twitter și www.corporate.ccc.eu.