Raspunde burticii tale cu noul iaurt Activia Mango Cereale

Un stil de viață echilibrat reprezintă o adevărată provocare, mai ales în zilele foarte încărcate, atunci când nu ai timpul necesar pentru o masă hrănitoare.

Însă, uneori este chiar simplu să ai grijă de tine cu o gustare delicioasă, care te ajută să te menții în formă și să câștigi energia de care ai nevoie. Activia este opţiunea potrivită pentru gustarea dintre mese și prezintă un nou sortiment dedicat tuturor femeilor care au grijă de stilul lor de viață: Activia Mango Cereale.

Odată cu lansarea produsului, noua campanie „Răspunde-i cu o gustare hrănitoare!” continuă misiunea brandului Activia, aceea de a încuraja femeile să aibă grijă de starea de bine digestivă, în fiecare zi.

De cele mai multe ori, între mese, burtica ne dă semne că are nevoie de o gustare. Pentru aceste momente, iaurturile Activia Cereale Integrale sunt o alegere inspirată, fiind mixul hrănitor format din iaurt cremos, cereale și fructe, pentru orice gust.

Activia Mango Cereale este o inovație care completează gama Cereale Integrale, oferind opțiuni iubitorilor de fructe exotice și nu numai. Produsul îmbină textura cremoasă a iaurtului, suculența fructului de mango și cerealele crocante, toate într-un singur mix, gata preparat.

Fructul de mango conţine o serie de vitamine, dar şi antioxidanţi, substanţe benefice pentru organismul uman, iar la baza iaurtului Activia se află fermentul Bifidus ActiRegularis. De asemenea, iaurtul conține bacterii lactice vii, care îmbunătățesc digestia lactozei din produs, la persoanele care au dificultăți în a digera lactoza și calciul, ceea ce contribuie la funcționarea normală a enzimelor digestive.

Dacă deja ești mult mai atentă la silueta ta pentru că vrei să fii în formă în sezonul cald, noul sortiment Activia poate completa perfect meniul tău zilnic. Activia Mango Cereale este ideal pentru orice moment în care vrei să îți încarci bateriile și să savurezi o gustare pe placul tău.

Din gama Activia Cereale Integrale fac parte și Activia cu Musli și Piersici, Activia cu Nuci și Ovăz, Activia cu Musli, Activia Multicereale, Activia Musli și Căpșuni.

***
Despre Activia
Activia este brandul de lactate proaspete numărul unu la nivel mondial, fiind consumat în 70 de țări, de pe 5 continente. Activia se produce în fabrica de iaurt Danone din București și a fost lansat pe piața românească în anul 2001, în prezent având un portofoliul cu peste 20 de sortimente de iaurturi cu Bifidus ActiRegularis, acoperind toate preferințele consumatorilor: iaurt simplu, iaurturi cu cereale integrale și fructe, iaurturi de băut cu sau fără fructe, cât și gama de mic dejun, cu topper de cereale.

Prin varietatea profilurilor nutriționale, iaurturile Activia sunt adecvate oricărui moment de consum (mic-dejun, on the go, gustare între mese sau după o cină ușoară) și sunt ușor de integrat chiar și în diete speciale, cum sunt regimurile hipocalorice, hipolipidice sau hipoglucidice.

În urma unei evaluări nutriţionale complexe a iaurturilor din gama Activia, Societatea de Nutriţie din România recomandă consumul zilnic de iaurt Activia ca parte a unei alimentații echilibrate.