Recomandari de Halloween pe Disney+ | Filme si seriale pentru toate varstele

Toate acestea + multe altele la prețul de 29.99 Lei pe lună

Serviciul de streaming Disney+ este casa filmelor și serialelor de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și Star, și găzduiește în exclusivitate producțiile originale Disney+.

EXISTĂ CEVA PENTRU TOATĂ LUMEA DE HALLOWEEN

PENTRU ÎNTREAGA FAMILIE

HOCUS POCUS 2 [+12] I FILM
Comedia de acțiune „Hocus Pocus 2″ este o continuare înfricoșătoare a clasicului film de Halloween, apărut în 1993, care le readuce pe încântător de răutăcioasele surori Sanderson să provoace mai mult haos comic. Au trecut 29 de ani de când cineva a aprins Lumânarea Flacării Negre și a înviat surorile Sanderson, care au trăit în secolul al XVII-lea, iar acestea caută răzbunare. Acum, trei eleve de liceu trebuie să le oprească pe vrăjitoarele dezlănțuite și răuvoitoare din a face noi ravagii în Salem, înainte de zorii zilei de Ajun.

PREMIERE

BARBAR [+18] I FILM ORIGINAL DISNEY+
Premiera pe 26 octombrie

Ajunsă în Detroit pentru un interviu, o tânără își rezervă cazare într-o casă. Când ajunge acolo, noaptea târziu, află că aceasta a fost rezervată de două ori, iar un bărbat ciudat e deja cazat. Deși intuiește că nu e o idee bună, ea decide înnopteze acolo, dar în curând descoperă mult mai multe motive de temut decât oaspetele neașteptat.

THE WALKING DEAD: INVAZIA ZOMBI [+18] I SERIAL

În timp ce grupurile continuă să fie prinse în situații de nestăpânit, amenințările pândesc la fiecare pas. Atmosfera apăsătoare se intensifică spre un moment decisiv. Oare vor continua împreună sau se vor despărți pentru totdeauna? Lupta pentru un viitor persistă. Nu toți vor reuși să rămână în viață, doar pentru unii, lupta pentru supraviețuire va continua…

CANDY: CRIMĂ ÎN TEXAS [+18] I SERIAL ORIGINAL

Toate episoadele sunt disponibile

Candy Montgomery, o gospodină și mamă din anii ’80, a făcut totul ca la carte în viață – are un soț bun, doi copii, o casă frumoasă, până și micile abateri sunt planificate și executate atent – însă când presiunea conformismului devine insuportabilă, Candy acționează într-un mod care denotă faptul că își dorește puțină libertate. Dar când cineva îi spune să tacă din gură, lucrurile iau o alta turnură și capătă consecințe fatale.

MARVEL STUDIOS PREZINTĂ: NOAPTEA VÂRCOLACULUI [+16] I SPECIAL DE HALLOWEN

Într-o noapte sinistră, un ordin secret al vânătorilor de monștri reapare din umbră și se reunește la întunecatul Templu Bloodstone, cu prilejul morții conducătorului lor. Comemorarea macabră a vieții acestuia îi angrenează pe participanți într-o competiție mortală misterioasă, pe urmele unei relicve puternice – o vânătoare care îi va aduce față în față cu un monstru periculos.

GRIMCUTTY [+16] I FILM

O adolescentă din suburbie și frățiorul ei trebuie să oprească o memă înfiorătoare de pe internet, adusă la viață de isteria părinților lor.

MATRIARHAT [+16] I FILM

Aflată într-un punct critic al vieții după o supradoză aproape fatală, o femeie se întoarce în casa copilăriei sale pentru a-și înfrunta demonii personali, dar în schimb descoperă unul real.

FRESH [+18] I FILM

FRESH o însoțește pe Noa (Daisy Edgar-Jones), care îl cunoaște la o băcănie pe seducătorul Steve (Sebastian Stan). Fiindcă aplicațiile de socializare îi produc frustrare, ea își încearcă norocul și-i dă numărul ei. După prima lor întâlnire, Noa este îndrăgostită și acceptă invitația lui Steve într-o evadare romantică de weekend. Astfel, va afla că noul ei iubit i-a ascuns niște preferințe neobișnuite în materie de mâncare. Filmul îl are în rolul principal pe actorul de origine română, Sebastian Stan.

PRADA [+16] I FILM

Cel mai nou episod al francizei „Predator”, filmul „Prey” este un thriller de acțiune care are loc în națiunea comanșă, în urmă cu 300 de ani. Urmărim povestea tinerei Naru, o luptătoare iscusită și nemiloasă, crescută în umbra unora dintre cei mai legendari vânători care au cutreierat cândva Marea Câmpie a Statelor Unite. Când tabăra sa este în pericol, ea pleacă să-și apere semenii. Prada pe care o vânează și cu care ajunge să se lupte se dovedește a fi un extraterestru extrem de evoluat, care dispune de un arsenal avansat tehnologic. Urmează o înfruntare sălbatică și terifiantă între cei doi adversari. „Prey” intră în istorie ca primul film dublat în limba comanșă și ca primă instanță când un film are premiera în limba nativă a unei populații băștinașe și în cea engleză în același timp.

WHAT WE DO IN THE SHADOWS [+16] I SERIAL

Bazat pe lungmetrajul cu același nume al lui Jemaine Clement și Taika Waititi, serialul „What We Do in the Shadows” este o perspectivă în stil documentar asupra vieții de zi cu zi (sau, mai degrabă, de noapte cu noapte) a patru vampiri care „trăiesc” împreună de sute de ani în Staten Island. După o vizită neașteptată din partea stăpânului și liderului lor întunecat, vampirilor li se reamintește de misiunea pe care au primit-o inițial la sosirea lor în New York, cu peste un secol în urmă: stăpânirea totală și completă a Lumii Noi. Dar care este cel mai bun mod de a realiza această stăpânire? Echipa de ciné-vérité îi urmărește pe vampiri în timp ce aceștia își propun să răspundă la această întrebare.

Datorită funcției Control Parental, abonații se pot asigura că Disney+ rămâne o experiență de vizionare potrivită pentru toți membrii familiei. Astfel, adultii pot stabili limite de acces la conținutul destinat acestora și pot crea profiluri protejate prin parole

Copyright (Drepturi de autor) © 2022 Disney și entitățile asociate. Toate drepturile rezervate.