Recomandarile lunii iulie la Crime+Investigation

În luna iulie, la Crime+Investigation analizăm unele dintre cele mai tulburătoare procese din S.U.A. și Marea Britanie din ultimii ani alături de judecătorul Rob Rinder în „Secretele interogării”, aflăm detaliile crimelor reale care au avut loc în locuri exotice în „Crime în lumina soarelui”, și explorăm eforturile de reformare a sistemului penitenciar din Mississippi în documentarul „Scandal în închisoarea Parchman”.

Secretele interogării cu Rob Rinder (5×60′)
Începe luni, 3 iulie, de la ora 23:00
Titlul original: Judge Rinder’s Interrogation Secrets

Seria „Secretele interogării” revine cu un nou sezon la Crime+Investigation, pentru a analiza unele dintre cele mai tulburătoare cazuri penale din SUA și Marea Britanie din ultimii ani. Serialul este prezentat de judecătorul Robert Rinder, avocat specializat în drept penal și personalitate de televiziune, a cărui pregătire juridică îl face ghidul perfect pentru artele întunecate ale interogatoriilor.

O echipă de experți analizează interviurile poliției care prezintă munca detectivilor care rezolvă cazul și asigură o condamnare. Echipa nu numai că dezvăluie ce se întâmplă în culisele fiecărei conversații, dar oferă și o perspectivă unică a elementelor de psihologie utilizate atât de suspecți, cât și de interogatori, în timp ce fiecare încearcă să obțină avantajul.

Crime în lumina soarelui Sezonul 2 (13×60’)
Premiera miercuri, 12 iulie, ora 23:00
Titlul original: Sunshine Slayings

Ce se întâmplă când o călătorie în paradis se transformă într-un coșmar sângeros? Vacanțele exotice pentru care oamenii pun deoparte bani întreaga viață pot fi date peste cap într-o clipă de o violență oribilă. În fiecare episod, investigăm o crimă reală care are loc într-un loc exotic, unde victima ar fi trebuit să se bucure de călătoria vieții sale.

Plajele cu nisip alb și apele azurii se înroșesc de sânge în timp ce o tragedie de nedescris se abate asupra victimelor noastre. Familiile lor caută răspunsuri și încearcă să pună cap la cap piesele crimei.

Folosind reconstituiri dramatice uimitoare și interviuri cu autorități și specialiști, acest serial despre crime adevărate poartă publicul într-o călătorie prin lumea crimelor din vacanțe.

Scandal în închisoarea Parchman (1×180′)
Premiera sâmbătă, 15 iulie, de la ora 23:00

Documentarul explorează eforturile de reformare a sistemului penitenciar din Mississippi, conduse de o echipă de avocați în numele deținuților din închisoarea Parchman. Filmul prezintă poveștile din interior ale familiilor, ale echipei de avocați și ale organizației Roc Nation de-a lungul a trei ani de lupte juridice pentru a pune capăt condițiilor mortale pentru cei încarcerați la Parchman. Emisiunea de două ore cuprinde interviuri cu Shawn „JAY-Z” Carter, Mario „Yo Gotti” Mims, membrul legislativului Bennie Thompson precum și membri ai familiilor persoanelor încarcerate, activiști și mulți alții.

Despre Crime+Investigation®

Crime+Investigation® dezvăluie lumea complexă a crimelor, purtând telespectatorii într-o călătorie în căutarea adevărului, dreptății și a unei mai bune înțelegeri a comportamentului unui ucigaș.

Fiecare călătorie este personală și emoțională, fiind completată de poveștile anchetatorilor, experților și a victimelor și apropiaților acestora. Crime+Investigation® este disponibil la nivel internațional în peste 50 de milioane de locații și difuzat în 18 limbi.

Crime+Investigation® a fost lansat în România în 2013 și este prezent pe toate platformele majore de cablu din țară, inclusiv: Focus Sat, Next-Gen Communications, Orange și Vodafone.