Recomandarile lunii iunie la HISTORY Channel

În iunie, la canalul factual numărul 1 din România, călătoriți pe Transfăgărășan cu Top Gear, lăsați-vă uimiți de forța neîmblânzită a naturii în noua serie Natura Dezlănțuită și pătrundeți în culisele birourilor vamale, de imigrare și carantină din Australia cu Securitatea Graniței.

Natura Dezlănțuită (12×30’)
PREMIERA 5 iunie | Sâmbătă, ora 21:00

De-a lungul timpurilor, oamenii au fost atrași de lumea naturală, încercând să o îmblânzească, dar în confruntarea om versus natură, natura învinge întotdeauna.

Exploratorul Greg Aiello a călătorit în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii naturale, documentând tot ce i-a scos în cale natura. Acesta hălăduiește prin sălbăticie și ne prezintă colecția sa uluitoare de filmări extraordinare, virale, despre Mama Natură, omenire și regnul animal.

De la vânători primind vizita neașteptată a unui urs care se cațără în copaci la un bărbat care intră cu mașina într-o tornadă și o cobră făcând „autostopul”, Greg pune sub lupă momentele șocante și virale surprinse de camerele de luat vederi sau filmate cu telefonul mobil de aventurieri de ocazie.

Securitatea graniței
PREMIERA 27 iunie | Duminică, ora 18:05

Intrați în culisele birourilor vamale, de imigrare și carantină din Australia. Angajații acestor departamente au misiunea de a proteja granițele Australiei de traficanți de droguri, imigranți ilegali, potențiali teroriști, organisme dăunătoare sau boli tropicale.

Acest program dezvăluie câteva dintre metodele pe care le folosesc autoritățile vamale pentru a face diferența dintre greșelile oneste făcute de turiști inocenți și faptele mult mai sinistre ale infractorilor.

Top Gear | Sezonul 14 (7×60’)
Premiera 24 iunie | Joi, ora 21:00

HISTORY Channel readuce pe micul ecran sezonul 14 al seriei Top Gear cu și mai multe aventuri în jurul lumii, test drive-uri memorabile pentru toți pasionații de „motoare”, toate completate de umorul englezesc al legendarilor Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May.

Sezonul 14 debutează cu episodul filmat în România, în care echipa Top Gear a declarat Transfăgărășanul drept „cel mai spectaculos drum din lume”. Călătoria celor trei începe la Constanța, continuă prin București, cu o oprire la Palatul Parlamentului și se termină pe Transfăgărășan.

Episoadele din acest sezon îi prezintă pe cei trei prezentatori împingând limitele ingineriei moderne în încercarea de a construi o mașină electrică sau o rulotă zburătoare. Printre oaspeții speciali se numără Eric Bana, Michael Sheen și Seasick Steve.

„Zona Suporterilor” HISTORY Channel
Din 11 iunie | Zilnic, ora 21:00

Răcoriți-vă cu emisiunile emblematice ale HISTORY Channel în pauzele dintre meciurile Euro 2020. „Zona Suporterilor HISTORY Channel” va prezenta o selecție specială de episoade din „Așii Amanetului”, „Extratereștrii Antici” sau „Inexplicabil” cu William Shatner, precum și episoade în premieră din noile emisiuni „Bătălia Meșterilor”, „Natura Dezlănțuită”, „Mâncarea pe care s-a întemeiat lumea”.

Despre HISTORY Channel®
HISTORY Channel® este unul dintre cele mai cunoscute și îndrăgite branduri TV internaționale. HISTORY Channel® reprezintă o sursă de divertisment și informare pentru milioane de oameni de pe tot globul prin poveștile inspiraționale, uneori extravagante ale unor personaje extraordinare din viața reală ale căror experiențe sunt adesea mult mai spectaculoase decât ficțiunea.

HISTORY Channel® provoacă și duce mai departe noțiunea tradițională de „istorie”, oferind spectatorilor o perspectivă alternativă. Gama variată de emisuni difuzate dezvăluie modul în care poveștile umane sunt modelate de fapte fascinante și adesea surprinzătoare.

History Channel® a fost lansat în 1995 și ajunge la peste 300 de milioane de locuințe din întreaga lume, în peste 150 de teritorii, fiind tradus în 37 de limbi. The History Channel® reprezintă principalul canal din portofoliul A+E Networks.

HISTORY Channel® este disponibil în România de peste 10 ani pe toate platformele majore de cablu, IPTV și DTH din țară, inclusiv: Digi, Telekom, UPC Vodafone, Akta-DCS, Orange TV.

Pentru mai multe detalii, puteţi accesa site-ul oficial HISTORY Channel România, pagina de Facebook HISTORY Channel România sau canalul local de YouTube.