Recomandarile lunii mai la HISTORY Channel

HISTORY Channel lansează în premieră noul serial de opt episoade „Cele mai mari jafuri din istorie cu Pierce Brosnan”, prezentat de legendarul actor Pierce Brosnan.

Fiecare episod de o oră prezintă planificarea meticuloasă, execuția îndrăzneață și urmările șocante din spatele unora dintre cele mai elaborate jafuri din istorie, incluzând faimosul jaf de la Lufthansa din New York, furtul de opere de artă în valoare de jumătate de miliard de dolari de la Muzeul Gardner, jaful de diamante din Anvers, Belgia, și altele.

Tot în luna mai, HISTORY Channel prezintă seria documentară „Misterele Morții”, care explorează noi detalii despre secretele civilizațiilor antice și modul în care acestea s-au raportat la moarte, precum și un nou sezon al seriei „Extratereștri Antici”.

Cele mai mari jafuri din istorie cu Pierce Brosnan (8×60′)
Începe duminică, 14 mai, de la ora 22:00
Titlul original: History’s Greatest Heists with Pierce Brosnan

HISTORY Channel lansează în premieră noul serial de opt episoade „Cele mai mari jafuri din istorie cu Pierce Brosnan”, prezentat de legendarul actor Pierce Brosnan.

Fiecare episod de o oră prezintă planificarea meticuloasă, execuția îndrăzneață și urmările șocante ale unora dintre cele mai elaborate jafuri din istorie, incluzând faimosul jaf de la Lufthansa din New York, furtul de opere de artă în valoare de jumătate de miliard de dolari de la Muzeul Gardner, jaful de diamante din Anvers, Belgia, și altele.

De la crearea lor, banii au făcut lumea să se învârtă, iar oamenii au făcut tot ceea ce le-a stat în putință pentru a pune mâna pe o mare parte din ei, inclusiv prin a pune la cale unele dintre cele mai viclene și mai riscante tentative de jaf din toate timpurile.

Folosind reconstituiri dramatice, povestiri dinamice și efecte vizuale de ultimă generație, alături de relatări ale martorilor, seria „Cele mai mari jafuri din istorie cu Pierce Brosnan” pătrunde în planurile complicate ale geniilor criminale care și-au riscat libertatea pentru o șansă la o viață plină de bogăție.

Prin tehnologia de ultimă oră, Pierce Brosnan este „integrat” în fiecare jaf, plasându-i pe telespectatori în centrul acțiunii și deslușind fiecare aspect al planului, inclusiv cine au fost complicii, care a fost ținta, planul de execuție și, nu în cele din urmă, urmările.

Misterele morții (6×60′)
Începe marți, 16 mai, de la ora @21:00
Titlul original: Mysteries of the Ancient Dead

Moartea…Ce se întâmplă după? Această întrebare a frământat omenirea încă de la începuturi. De-a lungul secolelor, misterul morții a dus la apariția diverselor ceremonii ciudate, ritualuri bizare și credințe complexe. Ce putem învăța de la strămoșii noștri folosind indiciile pe care aceștia ni le-au lăsat în ce privește relația lor cu moartea și cu lumea de dincolo? Această emisiune prezintă noi detalii despre secretele civilizațiilor antice.

Extratereștri Antici Sezonul 15 (10×60′),
Începe miercuri, 24 mai, de la ora 22:00
Titlul original: Ancient Aliens

Oare ființe inteligente din spațiu au vizitat Pământul cu mii de ani în urmă? Explorați posibile conexiuni între fenomene OZN și informații decodate din texte antice și artefacte cu Giorgio Tsoukalos și experți de renume, în noi episoade ale seriei cult „Extratereștri Antici”.

Din vremea dinozaurilor până în Egiptul antic, de la desenele rupestre din vechime la aparițiile de azi, fiecare episod din acest serial cult al HISTORY Channel conferă profunzime istorică întrebărilor, speculațiilor, mărturiilor și teoriilor care înconjoară această controversă perenă.

Despre HISTORY Channel®
HISTORY Channel® este unul dintre cele mai cunoscute și îndrăgite branduri TV internaționale. HISTORY Channel® reprezintă o sursă de divertisment și informare pentru milioane de oameni de pe tot globul prin poveștile inspiraționale, uneori extravagante ale unor personaje extraordinare din viața reală ale căror experiențe sunt adesea mult mai spectaculoase decât ficțiunea.

HISTORY Channel® provoacă și duce mai departe noțiunea tradițională de „istorie”, oferind spectatorilor o perspectivă alternativă. Gama variată de emisiuni difuzate dezvăluie modul în care poveștile umane sunt modelate de fapte fascinante și adesea surprinzătoare.

HISTORY Channel® a fost lansat în 1995 și ajunge la peste 300 de milioane de locuințe din întreaga lume, în peste 150 de teritorii, fiind tradus în 37 de limbi. HISTORY Channel® reprezintă principala televiziune din portofoliul A+E Networks.

HISTORY Channel® este disponibil în România de peste 10 ani pe toate platformele majore de cablu, cablu și satelit din țară, inclusiv: Digi, Focus Sat, Orange TV, Vodafone.

Pentru mai multe detalii, puteți accesa site-ul oficial HISTORY Channel România, pagina de Facebook HISTORY Channel România sau canalul local de YouTube.