Recomandarile lunii octombrie la Crime+Investigation

În luna octombrie, la Crime+Investigation, descoperiți cele mai șocante crime din Marea Britanie, prezentate de actrița Katherine Kelly (Happy Valley; Secrete oficiale) în „Orașul Crimelor”, urmăriți poveștile de dragoste dintre doi oameni care se transformă în ură și se termină cu crimă în seria #MortPentruMine, și porniți pe urmele făptașilor în „O crimă imperfectă”.

Orașul Crimelor (10×60′)
Titlul original: Murdertown
Din 2 octombrie, de luni până vineri, de la ora 14:00

În fiecare episod, actrița Katherine Kelly, care a jucat rolul unui detectiv în serialul de succes „Happy Valley”, prezintă pas cu pas cum au fost rezolvate crime extraordinare și cum acestea se încadrează într-un tipar mai larg și tulburător pentru un anumit oraș. Acesta este serialul care face ca crimele să pară reale: s-au întâmplat pe o stradă, într-o gară în care chiar ați fost.

#MortPentruMine
Titlul original: #Dead2Me (10×60′)
Premiera luni, 9 octombrie, de la ora 23:00

Seria #MortPentruMine prezintă poveștile de dragoste dintre doi oameni care se transformă în ură și se termină cu crimă.

Poveștile sunt spuse de cei care au cunoscut un ucigaș fără să-și dea seama, au iubit un prieten sau o persoană dragă care acum nu mai este în viață. Seria documentează idile, aventuri și relații de durată, de la prima întâlnire – când privirile s-au întâlnit și mâinile s-au atins – până la momentul în care aceleași mâini au fost folosite pentru a ucide.

Mărturiile la persoana întâi împărtășesc durerea resimțită de prieteni, familie și colegi. Dezvăluirile și opiniile experților din forțele de ordine, precum și ale avocațlor, jurnaliștilor și criminologilor ajută la contextualizarea poveștilor în această emisiune despre crime adevărate care nu prezintă doar faptele, ci pătrunde adânc în pânza emoțiilor.

O crimă imperfectă (13×60′)
Titlul original: Imperfect Murder
Din 16 octombrie, de luni până vineri, de la ora 22:15

„O crimă imperfectă” urmărește planuri atent puse la punct care par să asigure libertatea ucigașului în ciuda faptului că a comis cea mai îngrozitoare crimă, dar care sfârșesc prin a se destrăma din cauza unui singur detaliu. Fiecare episod de o oră reconstruiește în detaliu planul crimei, inclusiv motivațiile și conflictele care l-au încurajat pe potențialul ucigaș să își amenințe ținta.

Despre Crime+Investigation®

Crime+Investigation® dezvăluie lumea complexă a crimelor, purtând telespectatorii într-o călătorie în căutarea adevărului, dreptății și a unei mai bune înțelegeri a comportamentului unui ucigaș.

Fiecare călătorie este personală și emoțională, fiind completată de poveștile anchetatorilor, experților și a victimelor și apropiaților acestora. Crime+Investigation® este disponibil la nivel internațional în peste 50 de milioane de locații și difuzat în 18 limbi.

Crime+Investigation® a fost lansat în România în 2013 și este prezent pe toate platformele majore de cablu din țară, inclusiv: Focus Sat, Next-Gen Communications, Orange și Vodafone.