Reduceri de pana la 29% la produsele Miele selectate in campania de Black Friday 2022

• Aproape trei săptămâni de reduceri în campania Miele Black Friday 2022

• Mașini de spălat, uscătoare, espressoare și aspiratoare, în oferta Miele de Black Friday

Miele, cel mai mare producător mondial de echipamente și electrocasnice premium, anunță reduceri de până la 29% în campania de Black Friday 2022. Anul acesta, reducerile vor fi disponibile în perioada 11 – 30 noiembrie și includ cele mai căutate electrocasnice de către consumatori din categoriile mașini de spălat, uscătoare de rufe, espressoare și aspiratoare. Pentru al cincilea an consecutiv, produsele care au intrat în campania Miele de Black Friday au fost selectate de consumatori, care și-au putut vota online preferatele.

Campania de Black Friday va fi activă atât online, pe shop.miele.ro/produs/promo, cât și în cele opt Miele Experience Centers, unde clienții au posibilitatea de a testa o parte dintre electrocasnicele de care sunt interesați sau în rețeaua de magazine partenere de la nivel național. În magazinul online, reducerile vor fi active începând cu 11 noiembrie, ora 00:01.

Black Friday 2022 – trei săptămâni de reduceri la electrocasnicele premium Miele

Pentru o curățenie eficientă a casei, aspiratorul fără sac Boost CX PowerLine este unul dintre produsele cu cele mai mari reduceri din campania de Black Friday, de 29%, astfel că va fi disponibil la 999 de lei, redus de la 1.499 de lei. Aspiratoarele din gama Boost CX3 sunt compacte, agile în utilizare și beneficiază de tehnologia Vortex.

În campanie vor intra și aspiratoarele din gama Triflex, cum este modelul Miele Triflex HX1 Runner – SMUL5 Aspiratoare cu acumulator, care va fi disponibil la prețul de 2.489 de lei, în comparație cu 3.490 lei, prețul curent. Create pentru a fi flexibile, aspiratoarele fără fir Triflex HX1 au un design 3-în-1 brevetat Miele, care le permite aspirarea unei mari varietăți de suprafețe şi configurarea aspiratorului în funcție de necesitate. Mai mult, acestea pot avea integrată o perie inteligentă care detectează tipul de pardoseală și își adaptează automat puterea de aspirare, dar este dotată și cu BrilliantLight, lumină care expune chiar și praful din colțurile întunecoase.

Îngrijirea și igienizarea performantă a hainelor este acum și mai ușor de atins. Miele a inclus în oferta de Black Friday și mașini de spălat și uscătoare de rufe, care ajung până la un discount de 21%, în funcție de model. De exemplu, mașina de spălat cu încărcare frontală WCA030 WCS Active va fi disponibilă la un preț de 3.299 lei, în reducere de la 4.200 lei.

Mașinile de spălat Miele sunt proiectate pentru o întreținere blândă a rufelor, datorită tamburului cu structură de fagure, care previne scămoșarea sau ruperea țesăturilor. De asemenea, sunt și prietenoase cu mediu pentru că dispun de funcții precum CapDosing, care permite dozarea cantităților necesare de detergent sau balsam, pentru o utilizare corectă și evitarea excesului de detergent. Mai mult, Motorul ProfiEco de la Miele este deosebit de economic şi silenţios, dar în același timp puternic. Electrocasnicele Miele sunt testate de-a lungul a 10.000 de ore, pentru o durată de viață de 20 de ani.

Cafeaua perfectă poate fi acum savurată acasă, alături de cei dragi, datorită Espressorului de sine stătător CM 5510 Silence care va fi disponibil de Black Friday la 3.849 lei, preț redus de la 5.400 de lei. Espresoarele Miele sunt dotate cu funcția OneTouch for Two care permite prepararea a două cafele, în funcție de preferințe, în același timp, printr-o simplă apăsare de buton. Prepararea durează puțin, iar espressoarele cu sistem de cafea boabe dispun şi de un recipient pentru cafea măcinată, care poate fi utilizat pentru al doilea tip de cafea selectată.

Detalii complete despre oferta de produse Miele aflate la reducere în campania Black Friday sunt disponibile pe site-ul shop.miele.ro sau accesând acest link, începând cu 11.11.2022.

Despre Miele
Miele este cel mai mare producător mondial de echipamente electrocasnice premium, precum aparatură de gătit, de coacere și de gătit cu aburi, produse de refrigerare, aparate de cafea, mașini de spălat vase și produse de îngrijire pentru haine și pardoseli. Acestei linii de produse i se adaugă mașinile de spălat vase, mașinile de spălat rufe și uscătoarele pentru uz comercial, precum și aparatura de spălare-dezinfectare și sterilizare a instrumentelor destinate utilizării în activitățile medicale și de laborator.

Compania Miele, fondată în 1899, are opt filiale de producție în Germania și câte o filială în fiecare dintre țările următoare: Austria, Cehia, China și România, precum și două unități de producție aparținând filialei sale italiene de tehnologie medicală Steelco. Cifra de afaceri a companiei în anul 2021 s-a ridicat la aproximativ 4.84 miliarde de euro. Miele este reprezentată prin filiale proprii și de importatori în aproape 100 de țări. În întreaga lume, întreprinderea de familie, aflată acum la a patra generație, are o forță de muncă de aproximativ 22.300 de persoane, dintre care 11.200 de angajați în Germania. Sediul companiei se află în Gütersloh, Germania.