Refresh de vara cu noua colectie limitata Sprandi Swim

Ți-au plăcut ținutele purtate de vedetele de renume mondial în cea mai recentă campanie Sprandi?

Look-ul tău de vară poate arăta la fel! Ca parte a temei Take Care, colecția limitată Swim a fost creată cu materiale reciclate. Cu Sprandi poți avea grijă de vacanțele de vară de la mare într-un mod sustenabil!

Tema principală a campaniei brandului Sprandi pentru primăvară-vară 2022 este TAKE CARE. Echilibrul interior, armonia și grija au ghidat activitățile brandului în ultimele luni. Același slogan a fost folosit și pentru cea mai recentă campanie, care a prezentat vedete de renume mondial – Kyle MacLachlan, cunoscut pentru rolul său iconic din „Twin Peaks”, supermodelul anilor 90 Amber Valetta și actorul Finn Wolfhard, cunoscut pentru rolul din serialul „Stranger Things”.

Nevoia de a avea grijă de noi înșine și de mediul înconjurător a inspirat Sprandi să creeze colecția Swim folosind materiale reciclate. În cadrul noii colecții, articolele vestimentare și accesoriile de înot au fost realizate din materiale reciclate: un costum de baie dintr-o singură piesă, pantaloni pentru înot, două modele de pantofi și accesorii suplimentare necesare vacanței de vară.

Alegerea ambasadorilor Sprandi nu a fost o coincidență – Amber Valetta este activistă pentru mediul înconjurător de ani de zile. Supermodelul își folosește realizările și vorbește des despre dezvoltarea modei sustenabile. Ea nu este doar implicată în inițiative cheie pentru ecologie în modă, dar a primit și titlul de prima femeie editor care susține sustenabilitatea la British Vogue. Susținerea unei colecții provenite din producție durabilă pare să fie unul din pașii firești în afacerea ei. Finn Wolfhard, ca idol al generației Z, are, de asemenea, șansa de a da un exemplu publicului tânăr în ceea ce privește alegerile inteligente în materie de modă.

Pe lângă grija pentru mediul înconjurător, brandul Sprandi încurajează oamenii să aibă grijă de ei înșiși și să se bucure de momentele de relaxare. Cea mai recentă colecție este perfectă pentru zilele toride de vară. Fie lângă piscină, mare sau lac – colecția Sprandi Swim va fi cea mai bună alegere pentru cei ce vor să se relaxeze fără griji, precum și pentru iubitorii de activități sportive. Culorile alb și albastru ale colecției sunt o referință la culorile cerului și evocă adevărate inspirații de vară.

O putem urmări pe Amber Valetta într-un costum de baie alb dintr-o singură piesă, cu un logo mare al brandului Sprandi, împreună cu modele, petrecând timpul lângă piscina californiană. Modelul, care amintește cultul anilor ’90, nu numai că se potrivește cu tendințele actuale, dar pune în evidență și confortul și comoditatea în timpul distracției lângă apă. Același lucru este valabil și pentru costumul de baie confortabil albastru, de asemenea, cu un logo mare al brandului, purtat de Finn Wolfhard. Ținuta de înot va fi completată cu papucii clasici Sprandi, modelul consacrat brandului de zeci de ani. O alternativă care va funcționa și pentru plimbările tale de vară sunt șlapii albi sau albaștri. Toate modelele de încălțăminte din colecția Swim și costumele de baie au fost realizate din materiale reciclate.

Când mergi la piscină, nu uita să aduci un prosop din bumbac și un halat de baie alb moale cu logo Sprandi. Ai nevoie de un moment de relaxare? Adaugă masca fină la ochi, astfel încât să te poți scufunda în propriile gânduri pentru o vreme. Cu ajutorul colecției Swim, nici ploaia de vară nu te va speria – pelerina albastră te va proteja de vremea neprielnică.

Colecția Sprandi Swim este deja disponibilă pe www.ccc.eu și în Aplicația CCC.