Remix sarbatoreste Ziua Pamantului cu "Pupcycled"

Hainele uzate devin noi accesorii de moda pentru animalele de companie. Remix sărbătorește Ziua Pământului cu „Pupcycled”, o colecție specială de articole pentru patrupede creată din îmbrăcăminte second-hand

Textilele pe care nu le mai folosim pot fi transformate în ceva diferit, modern și frumos, în noi articole create cu grijă pentru cei mai vulnerabili locuitori ai planetei. Hainele și accesoriile second hand vor avea șansa la o nouă viață într-o colecție specială de articole pentru animale de companie, inspirate din dragostea pentru natură și animale. Țesăturile din denim, elementele genților și curelelor, umplutura pentru jachetele de iarnă și alte materiale textile care nu mai pot fi refolosite de către oameni își vor continua ciclul de viață în linia de fashion design „Pupcycled”, o colaborare între platforma de modă circulară Remix și designerul Neva Balnikova.

Viitorul planetei depinde de acțiunile noastre de astăzi, iar extinderea duratei de viață a textilelor este un pas important către un viitor sustenabil. Așadar, Remix își propune să ofere o a doua viață a sute de mii de haine, pantofi și accesorii noi sau uzate și inspiră o nouă generație de consumatori să aleagă second hand mai întâi. Colecția dedicată animalelor de companie, creată din îmbrăcăminte second-hand, este o continuare a misiunii companiei de a prelungi durata de viață a textilelor și, astfel, de a reduce nevoia de resurse pentru a produce altele noi.

În centrul creației de accesorii elegante și atrăgătoare pentru prietenii patrupezi se află practica “upcycle”, care câștigă popularitate în întreaga lume – crearea a ceva nou prin reutilizarea unui produs deja existent, inutil pentru alte întrebuințări umane. Colecția are o atitudine deosebită atât față de mediu, cât și față de prietenii patrupezi care ne sunt mereu alături. Diverse materiale, culori și forme au fost selectate pentru a crea confort și a aduce bună dispoziție.

„Echipa Remix m-a inspirat să creez o colecție plină de sensibilitate, responsabilitate și grijă pentru animalele de pe pământ. Așa că împreună facem o schimbare pozitivă și creăm un viitor mai bun pentru noi, pentru planetă, pentru animalele noastre de companie și pentru alte animale care au nevoie.” spune designerul Neva Balnikova, care realizează fiecare articol cu imaginație și dragoste.

Colecția în ediție limitată de jucării, bandane, cutii, genți și paturi pentru animale de companie va fi lansată de Ziua Pământului – 22 aprilie pe remixshop.com. „Pupcycled” este prima colecție proprie, pe care Remix o lansează simultan în Bulgaria și în celelalte 8 piețe în care operează. Toate veniturile din vânzarea accesoriilor vor fi donate unei organizații care îngrijește animalele aflate în nevoie.

Despre Remix Global EAD
Remix inspiră o nouă generație de consumatori să-și reînnoiască garderoba cu grijă pentru natură și buget, oferindu-le o modalitate modernă și convenabilă de a cumpăra și de a vinde hainele pe care nu le mai poartă și creează o atitudine pozitivă față de secondhand. Datorită modelului său inovator de business, selecției de o multitudine de mărci de top, reduceri de până la -90% și serviciului „Vindeți la Remix”, compania permite crearea unei garderobe circulare, extinde ciclul de viață al hainelor și accesoriilor, reduce amprenta de carbon și pune bazele unui viitor mai sustenabill pentru industria modei. Remix face parte din compania inovatoare americană ThredUP Inc., lider mondial în revânzarea de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii. Datorită soluțiilor sale tehnologice la scară largă, consumatorii aleg în mod intuitiv reutilizarea și permit companiei să-și sporească constant impactul pozitiv asupra mediului. Cu platforma sa Resale as a ServiceⓇ, thredUP permite brandurilor globale să folosească soluțiile sale pentru a preveni eliminarea prematură a articolelor de fashion și pentru a proteja natura.