Reorganizarea top managementului Diesel: Eraldo Poletto este numit Global CEO

DIESEL, un brand ce face parte din grupul OTB, anunţă reorganizarea top managementului. Eraldo Poletto va fi Global CEO pentru brand.

Massimo Piombini, după îndeplinirea sarcinilor ce i-au fost încredinţate de fondatorul Renzo Rosso şi de către bordul directorial al Grupului pentru a concepe strategia şi planul de repoziţionare pentru DIESEL, îi va preda conducerea lui Eraldo Poletto, care va intra în funcţie începând cu 1 iulie 2022.

Eraldo Poletto, care deţine în acest moment poziţia de CEO DIESEL pentru America de Nord, are cunoştinţe ample despre companie şi a jucat deja un rol esenţial în dezvoltarea noii strategii de piaţă DIESEL. Are 30 de ani de experienţă în industria de luxury şi retail şi a ocupat poziţii de top de-a lungul carierei sale, printre care şi CEO şi Brand President la brandul de încălţăminte Stuart Weitzman (Tapestry Group) şi CEO la Salvatore Ferragamo şi Furla, unde a condus creşterea globală a brandurilor.

Donald Kohler, un director experimentat, cu vaste cunoştinţe în industria internaţională a modei, care a ocupat poziţii-cheie precum Preşedintele Burberry Americas, Chief Executive Officer Americas & Chief Retail Officer la Ferragamo şi Preşedintele Ann Taylor Group, a fost desemnat să îl succeadă pe Eraldo Poletto ca CEO DIESEL pentru America de Nord.

DIESEL îşi exprimă sincerele mulţumiri către Massimo Piombini şi le urează mult succes lui Eraldo Poletto şi Donald Kohler în timp ce traversează aceste vremuri interesante pe care compania le trăieşte de când directorul de creaţie Glenn Martens s-a alăturat DIESEL.

DIESEL
Diesel este o companie internaţională de lifestyle, ce produce o gamă largă de colecţii de jeans, haine şi accesorii. De la fondarea sa, în 1978, Diesel a evoluat de la a fi un pionier în denim, la un brand premium casual wear, devenind cu adevărat o alternativă la piaţa luxury existentă. Deşi a crescut ca marcă, filosofia Diesel rămâne aceeaşi: un brand ce reprezintă pasiunea, individualitatea şi exprimarea sinelui. Să descopere, să îngrijeasca şi să susţină creativitatea face parte din AND-ul Diesel şi din cel al companiei-mama, OTB, grupul international de modă ce alimentează o varietate de mărci şi companii globale iconice.

GRUPUL OTB
OTB este un grup internaţional de fashion, ce alimentează o varietate de branduri globale neconvenţionale, incluzând Diesel, Jil Sander, Maison Margiela, Marni şi Viktor&Rolf. Grupul controlează, de asemenea, companiile Staff International şi Brave Kid şi deţine o investiţie minoritară pentru marca Amiri din L.A. Aşa cum sugerează şi numele său (OTB înseamnă “Only the Brave”), grupul depăşeşte limitele şi provoacă regulile stabilite pentru a redefini lumea modei şi stilul de viaţă, prin stimularea creativităţii talentelor internaţionale. OTB întruchipează spiritul şi viziunea curajoasă, inovatoare şi fără scuze a fondatorului şi preşedintelui său, Renzo Rosso. Îmbrăţişarea inovaţiei digitale centrate pe consumator, împreună cu un angajament concret pe termen lung de a crea un o afacere sustenabilă sunt pilonii filosofiei de dezvoltare a Grupului ce are peste 6.000 de angajaţi în lumea întreagă.