Respira mai bine cu Clarfon

Cancerul laringian este o afecțiune ce poate pune în pericol viața pacientului.

Cunoaștem cu toții că recuperarea după acest tip de intervenție este destul de dificilă, atât din punct de vedere emoțional, cât și din punct de vedere al recuperării fizice.

Clarfon vine în sprijinul pacienților care au suferit o operație de îndepărtare a laringelui.

De asemenea, traheostomia este o procedură medicală complexă care presupune crearea unei incizii la nivelul gâtului pentru a plasa un tub în trahee, prin care se va realiza procesul de respirație. Incizia se realizează, de obicei, sub corzile vocale.

De asemenea, similar laringectomiei totale sau parțiale care presupune îndepartarea totală sau parțială a laringelui și/sau a corzilor vocale, se suprimă posibilitatea de a respira corect. Aceste intervenții limitează capacitatea pacientului de a mai expira aerul pe nas și/sau gură, ori fonația normală.

În cazul pacientului care a trecut prin astfel de intervenții, aerul pe care îl respiră va fi mult mai uscat deoarece nu mai trece prin nas și prin gâtul umed înainte de a ajunge la plămâni. Din acest motiv, pot fi provocate multiple iritații, tuse și exces de mucus care iese din stoma creată.

Sănătatea plămânilor poate trece printr-un moment de impas dacă pacientul nu beneficiază de o îngrijire de specialitate.

Echipa Clarfon este permanent alături de pacienții laringectomizați, motiv pentru care pune la dispoziția acestora Canule Traheale de cea mai înaltă calitate și filtre umidificatoare HME.

Canula Traheală Provox LaryTube este o canulă simplă, moale, din silicon care are rolul de a menține deschiderea stomei, pentru a asigura respirația normală a pacientului.

Dacă alegi să achiziționezi din cabinetele Clarfon canule traheale, beneficiezi de decontare CAS-Casa de Asigurari decontează suma de 1.945,40 lei, pentru 4 bucăți canule traheale/an.