Spectacole Restaurantul Elisabeta: Michelle si Crima la cina

Pentru prima dată la Restaurant Elisabeta, pregătim un spectacol de excepție, “Michelle”, un nou concept, în cadrul căruia vom încânta publicul cu tot ce are mai bun arta spectacolului. O adaptare după bestseller-ul american “Un apartament la Paris” de Michelle Gable, șarmul și tensiunea sunt definitorii pentru acest one woman show.

Maria Magdalena Chihaia, actrița în jurul căruia va gravita întregul spectacol, va evolua pe scena restaurantului cu profesionalism și farmec, dedublându-se între două personaje, dansând, cântând, totul pentru a vă transpune într-un spațiu și timp interbelic, unic. Așadar, prin acest spectacol se redă dubla personalitate a personajului, îmbinate într-un mod armonios prin teatru și dans. Michelle prezintă personajul, care pe ea a marcat-o foarte mult și în care se regaăsește întru totul, crezând chiar că a fost ea însăși într-o viață anterioară. Marthe este o binecunoscută demimondentă de la Paris, care a sucit mințile celor mai importanți bărbați din înalta societate și le-a făcut invidioase și chiar geloase pe partenerele și pe soțiile acestora.

Pentru informatii suplimentare: Michelle

Bilete disponibile: Click aici

Restaurantul Elisabeta - Michelle

Restaurantul Elisabeta a pregătit o altă seară minunată, în care veți avea ocazia să vă lăsați cuprinși de suspans și răsturnări de situații neașteptate. Pentru prima dată vă aducem Crimă la Cină, un spectacol interactiv nou-nouț în România, care va garanta această ocazie. Și nu doar atât, veți avea de a face cu o comedie polițistă spumoasă și o petrecere elegantă și delicioasă într-o atmosferă interbelică.

În plus, vă puteți testa flerul de detectiv, iar personajele stau chiar și la masă cu dumneavoastră. Crimă la Cină este o experiență savuroasă pe care o puteți oferi colegilor și angajaților, cu diverse ocazii. Ce vă mai așteaptă? Umor “Haute Couture”, acțiune și suspans, intrigi și drame între dame și nu numai… Printre toate acestea, câteva, doar câteva… suspiciuni. Dar să nu uităm de muzică, și nici de dans… Vom râde împreună… Unii vor plânge la un pahar… Dar vom descoperi până la urmă criminalul. Iar dumneavoastră veți vota suspectul cel mai… suspect.

Pentru informatii suplimentare: Crima la cina

Bilete disponibile: Click aici

 

Restaurantul Elisabeta - Crima la cina