Revolut lanseaza Stays - Sejururi, serviciul turistic special pentru vacante si calatorii

●Clienții Revolut își pot rezerva din doar două click-uri locația perfectă pentru călătoriile în țară sau în străinătate, cu Sejururi (Stays)
●De asemenea, utilizatorii vor beneficia de tarife speciale, fără taxe de rezervare* și vor putea recupera până la 10% din prețul cazării

Revolut, super-aplicația globală care are 16 milioane de utilizatori la nivel mondial, din care peste 1,4 milioane în România, anunță lansarea pe piața locală a serviciului său de turism, Sejururi (Stays). Disponibil deja, din vară, pe mai multe piețe europene, Sejururi le va oferi clienților români, din această lună, posibilitatea de a-și rezerva cazările în țară și străinătate direct din aplicație, prin doar câteva click-uri.

Fără a plăti vreo altă taxă de rezervare către Revolut, utilizatorii se vor putea bucura de tarife exclusive prin intermediul super-aplicației globale. Un beneficiu suplimentar este acela că orice client va putea economisi până la 10% din tranzacția efectuată prin Stays, în funcție de planul deținut. La nivelul cheltuielilor cu  cazarea realizate în 2019 de către clienții Revolut din România, un utilizator ar putea recupera, în medie, până la 61,7 EUR pe an, potrivit statisticilor super-aplicației.

În prima jumătate a anului, Revolut a realizat un studiu la care au participat 12.000 de clienți din 10 țări și a analizat intențiile de mobilitate ale acestora, până la finalul lui 2021. În ciuda restricțiilor care mai existau la acel moment și care mai persistă în multe țări, cei mai mulți dintre respondenți și-au exprimat intenția de călători – 72% dintre britanici și spanioli, 84% dintre francezi sau 80% dintre polonezi au declarat că își doresc să reia, până la finalul anului, călătoriile, în special în Europa și mai ales cu ocazia vacanțelor.  

De la închirierea de apartamente pentru o vacanță la ski sau un city-break până la locații luxoase, utilizatorii Revolut din România vor putea descoperi, de acum, numeroase oportunități turistice, în timp ce pregătirea vacanțelor și a călătoriilor va deveni și mai ușoară, prin intermediul super-aplicației care își adaugă noi servicii celor deja cunoscute – curs de schimb valutar avantajos, partajarea notelor de plată, asigurarea de călătorie, acces în lounge-ul aeroportului cu Pass LoungeKey și altele.

DESPRE REVOLUT
Revolut este prima super-aplicație financiară care ajută utilizatorii din toată lumea să își folosească la maximum fondurile de care dispun. În 2015, Revolut s-a lansat în Marea Britanie, cu servicii de transfer de bani și schimb valutar. În prezent, aproape 16 milioane de clienți din lume, din care peste 1,4 milioane din România, folosesc serviciile inovatoare Revolut pentru a realiza peste 150 de milioane de tranzacții pe lună. Prin intermediul conturilor personale sau corporate, Revolut ajută clienții de pretutindeni să-și mențină echilibrul financiar, să dispună mai eficient de banii lor, să se conecteze rapid cu semenii lor sau cu cei apropiați, oriunde s-ar afla.

* Revolut nu aplică taxe de rezervare, dar operatorii de turism pot aplica, după caz, taxe și comisioane specifice industriei și pieței unde operează.