Revolut si Bringo lanseaza o noua Recompensa pentru clientii romani

Revolut, super aplicația financiară cu peste 18 milioane de clienți la nivel global din care mai mult de 1,7 milioane în România, și Bringo, aplicația specializată în  cumpărături online și livrare la domiciliu, au anunțat, joi, un parteneriat pentru a oferi un nou beneficiu clienților din România.

Din iunie 2022, utilizatorii români ai Revolut vor putea beneficia de 10% cashback (maximum 20 RON cashback/ tranzacție) dacă vor realiza cumpărături prin aplicația Bringo și le vor achita cu aplicația sau cardul Revolut. Oferta va fi disponibilă în secțiunea Recompense din aplicația Revolut și va putea fi utilizată de clienții care sunt localizați în regiunile acoperite de serviciile Bringo, potrivit termenilor și condițiilor publicate direct în aplicație.

”Revolut și Bringo împărtășesc viziunea conform căreia tehnologia trebuie să facă parte din viața noastră de zi cu zi, ajutând real la îmbunătățirea calității vieții pentru milioane de consumatori din piețele unde cele două aplicații sunt prezente. În ultimii doi ani, numărul românilor conectați la internet a crescut semnificativ, ajungând la cel mai ridicat nivel de până acum. Rata de adopție a aplicațiilor și a soluțiilor tech pentru  comenzile online de mâncare sau alimente a crescut semnificativ și asistăm, în continuare, la o consolidare firească a e-commerce-ului pe piața locală. Noua Recompensă Revolut-Bringo îi va ajuta pe clienți să economisească timp și bani, făcând din experiența cumpărăturilor online un demers mai ușor, mai convenabil, fără efort”, a declarat Mădălina Stoica, Head of EWA Sales la Revolut.

”Oferta disponibilă în Revolut pentru utilizatorii Bringo este modul nostru de a mulțumi utilizatorilor care aleg să facă cumpărăturile prin noi. Bringo este singura aplicație unde găsești aceleași prețuri ca în magazine pentru cumpărăturile alimentare și beneficiezi de toate promoțiile offline ale colaboratorilor disponibili în peste 37 de orașe. Ne bucurăm că le putem oferi clienților noștri un motiv în plus pentru a alege Bringo, pe lângă garanția produselor fresh, livrate în cel mult 90 de minute de la peste 300 de parteneri”, a declarat Ioana Ilie Dobre, General Manager Bringo Romania.
      
Cashback-ul de 10% (până la 20 RON/ tranzacție) este virat în maximum 72 de ore după fiecare tranzacție, cu respectarea condiției ca utilizatorul să activeze Recompensa corespunzătoare din aplicație și să achite cumpărăturile realizate exclusiv online, prin Bringo, cu aplicația sau cardul Revolut. Noua ofertă poate fi combinată și cu alte promoții și beneficii acordate de Bringo România clienților locali. Termenii și condițiile ofertei sunt disponibili în aplicația Revolut.

DESPRE REVOLUT:

Revolut este prima super-aplicație financiară care ajută utilizatorii din toată lumea să își folosească la maximum fondurile de care dispun. În 2015, Revolut s-a lansat în Marea Britanie, cu servicii de transfer de bani și schimb valutar. În prezent, peste 18 milioane de clienți din lume și peste 500.000 de business-uri la nivel global folosesc serviciile inovatoare Revolut pentru a realiza peste 150 de milioane de tranzacții pe lună.
 
Prin intermediul conturilor personale sau corporate, Revolut ajută clienții de pretutindeni să-și mențină echilibrul financiar, să dispună mai eficient de banii lor, să se conecteze rapid cu semenii lor sau cu cei apropiați, oriunde s-ar afla.

DESPRE BRINGO ROMÂNIA

Bringo este o aplicație de cumpărături online, unde poți găsi tot ce ai nevoie – de la legume și fructe proaspete din Carrefour, până la echipament sportiv și cărți din cele peste 300 de magazine partenere – în total, peste 90 000 de produse cu livrare între 30 și 90 minute. Beneficiul major pe care îl are aplicația Bringo față de alte platforme este serviciul de personal shopper. Ai o persoană dedicată pentru comanda ta care face cumpărăturile pentru tine așa cum le-ai face tu, îți permite să modifici în timp real lista de cumpărături și îți oferă alternative pentru produsele indisponibile. Bringo este disponibilă în 37 de orașe din România și în alte 5 țări.