1.000 de participanti, o rata de succes de 95% si o comunitate unita: REVVOLUTION este noul nume LIMITLESS - numele unui nou nivel de performanta in industria de wellbeing din Romania

Povestea LIMITLESS Total Body Makeover a început în 2012, atunci când Valentin Vasile, specialist în personal training și nutriție sportivă, a pus pe hârtie primele schițe ale unui program original de remodelare corporală care a ajutat până în prezent peste 1.000 de persoane să-și atingă obiectivele propuse și să fie mai sănătoase și mai fericite.

Astăzi, echipa de specialiști în fitness, nutriție, psihonutriție și coaching a trecut la următorul nivel, devenind REVVOLUTION Powered by Valentin Vasile – www.revvolution.ro

REVVOLUTION are la bază mii de ore de măsurători și planuri personalizate de nutriție și workout, antrenamente hiper-intense, seminarii croite după chipul și asemănarea fiecărui participant, precum și cele mai noi și performante tehnologii din lume la ora actuală. Rezultatul: un program cu o rată de succes de peste 95% și tot atâția participanți care și-au pus toată încrederea în echipă și au lucrat cot la cot împreună pentru a face ca obiectivele lor să devină realitate.

„Reușești să fii tu și să atingi cel mai bun nivel atunci când simți că ești printre ai tăi, când susținerea lor totală te motivează și te ajută să treci prin bune și prin rele cu o energie de neoprit – aceasta este elementul unic al REVVOLUTION, care pune lucrurile în mișcare”, spune Valentin Vasile, creatorul programului. „De aceea, sunt mândru de echipa noastră de specialiști – 19 oameni cu un profesionalism de excepție, care sunt extrem de buni în tot ceea ce fac, fiind, totodată, persoane pozitive, cu poftă de viață și cu un simț al umorului extraordinar”, adaugă el.

De-a lungul timpului, REVVOLUTION a fost și alegerea mai multor persoane publice din România, care au avut numai cuvinte de laudă pentru munca depusă împreună.

În plus, transformarea înseamnă un sediu nou de 800 mp, situat în centrul Bucureștilor (pe Strada Matei Millo, la numărul 9), cu un design și dotări la fel de dinamice precum atmosfera de la clase și cu o investiție totală de 200.000 Euro.

Unicitatea programul stă în îmbinarea perfectă a elementelor cheie. Fiecare plan de nutriție personalizat se bazează pe măsurătorile realizate cu analizatorul corporal TANITA, cel mai precis instrument de monitorizare a indicilor corporali.  Este susținut prin seminarii tematice de nutriție inteligentă, coaching pentru logistica meniului și consiliere de psihonutriție. Pe lângă toate acestea, se desfășoară antrenamentele de grup asistate de FitLight Trainer™, tehnologia wireless de antrenament unică în România, considerată cel mai revoluționar sistem de training al momentului. Nicio sesiune de antrenament nu seamănă cu o alta, intensitatea este dozată întotdeauna în funcție de capacitatea de efort și de potențialul fiecărui participant, iar sesiunile indoor alternează cu cele outdoor. Și, pentru ca fiecare pas să fie urmat corect, Valentin Vasile are pregătită pentru fiecare participant o sesiune completă de coaching și motivație, sesiune care contribuie la atingerea eficientă a obiectivelor.

Alături de know-how și tehnologii de ultimă generație, REVVOLUTION înseamnă o comunitate unită, în care membrii sunt extrem de conectați, în care discuțiile face-to-face sau pe alte medii de comunicare sunt la ordinea zilei și în care participanții se susțin unii pe alții și se distrează în mod autentic.

 

Despre REVVOLUTION
REVVOLUTION (www.revvolution.ro) este cel mai complex program de remodelare corporală din România, un concept original Valentin Vasile, specialist cu o experiență de peste 14 ani în personal training și nutriție sportivă. REVVOLUTION este singurul program din România care folosește FitLight Trainer™, un sistem wireless revoluționar, care include 8 dispozitive LED, dotate cu senzori și controlate de o tabletă, configurabil pentru toate sporturile și tipurile de antrenament și care dezvoltă viteza, agilitatea, coordonarea și forța participantului. Sălile moderne REVVOLUTION, dotate cu tehnologie de ultimă oră, sunt situate în centrul Bucureștiului, pe strada Matei Millo, la numărul 9.