S-a lansat Uanda.ro, o noua experienta a shopping-ului online

Cu o varietate larga de articole vestimentare destinate in exclusivitate femeilor, Uanda.ro, un nou brand pentru pasionatele de fashion din Romania, ofera produse care se diferentiaza prin calitate si stil la preturi accesibile.

Pentru a facilita experienta shopping-ului online, magazinul online www.uanda.ro prezinta o interfata moderna si usor de utilizat, fiind realizat din perspectiva ”mobile first” – navigarea este simpla pentru femeile care sunt tot timpul active. Designul este asemanator unei aplicații native si oferă posibilitatea de a accesa printr-un singur click intreaga selectie de produse disponibile. Pentru o achizitie reusita, procesul de finalizare al comenzii a fost simplificat, astfel timpul petrecut pe site este redus considerabil.

„Prin selectia de articole comercializate celebram eleganta si autenticitatea. Vrem sa fim cat mai aproape de persoanele pentru care stilul vestimentar este o modalitate de exprimare prin care-si pot evidentia feminitatea intr-o maniera proprie. In realizarea platformei online www.uanda.ro ne-am dorit sa oferim un proces accesibil pentru clientii nostri.”, a declarat Alexandra Nae, fondatoarea Uanda.ro.

Uanda.ro este un magazin construit in jurul conceptului de originalitate, iar piesele vestimentare disponibile sunt realizate cu o atentie sporita la detalii, fiind potrivite pentru a crea atât outfituri casual, cat si elegante. Produsele disponibile pe www.uanda.ro se adreseaza unui public pentru care feminitatea si rafinamentul sunt doua aspecte importante in stilul propriu. Acestea au o calitate superioară si se afla in concordanta cu trend-urile emergente pe piata de fashion din intreaga lume.