Sandalele vedeta ale sezonului estival pe Remixshop.com

După un an întreg petrecut în papuci de casă, a venit perioada sandalelor pentru plajă și a celor elegante care completează garderoba de vară.

Nu vă faceți griji, încălțăminte șic nu înseamnă incălțăminte incomodă: majoritatea tendințelor acestui sezon estival sunt bazate pe moda funcțională.

Sandalele potrivite, cu sau fără toc sau platformă pot transforma chiar și cea mai obișnuită ținută într-una elegantă. De la șlapi lejeri până la sandale elegante cu bretele, tendințele pentru încălțămintea de vară sunt inspirate din nostalgia perioadei Y2K.

Sandale vedetă ale acestei veri sunt șlapii pe platformă – stilul funky pe care mamele noastre l-au purtat cu mult timp în urmă a revenit oficial la modă. Și asta nu este tot: sandalele Birkenstock s-au dovedit a fi invincibile, așadar sunt din nou aici și vor rămâne la datorie cel puțin până la sfârșitul verii.

Indiferent dacă sunteți în căutarea sandalelor perfecte pentru brunch-ul de duminică, sau a unor șlapi haioși pentru sejurul la mare, vara aceasta oferă multe modele din care să alegeți. Unele modele continuă hit-urile de succes din vara trecută, în timp ce altele sunt modele absolut noi.

Citiți în continuare despre cele mai populare tendințe de sandale, pentru a vă găsi perechea perfectă pe Remixshop.com:

Papuci eleganți
Cum să uităm de papucii de casă? Au menținut confortul nostru tot anul trecut și sunt pe cale să îndeplinească același obiectiv și în 2021 cu actualizări luxoase din blană și multe tonuri pastelate. Înainte de a hotărî că șlapii sunt doar un accesoriu pentru plajă, luați în considerare variantele elegante de vară, realizate din piele netedă, în nuanțe pale și cu o parte superioară luxoasă. Trebuie doar să vă uitați la un film pentru adolescenți din anii 90 și vă veți aminti că cele mai tari fete din școală purtau șlapi cu toc și talpa groasă (platform mules). Aceștia revin în sezonul estival actual, inspirați de impulsul original de la Steve Madden.

Șlapi pe platforme
O altă tendință pentru încălțămintea de vară, inspirată din trecut, sunt șlapii cu platformă. Nu, nu ne referim la șlapii pentru plajă, ci la modelele elegante cu curea între degete. De la Ginza by The Row până la Les Tatanes by Jacquemus, aceste modele de încălțăminte rafinate combină tălpile tip platformă cu partea superioară din piele, pentru a crea cel mai dulce stil inspirat din anii ’00. Combinați-le cu un costum floral sau cu o salopetă comodă de in pentru un aspect răcoros.

Sandale accesorizate
Aspectul „Strappy” din anii ‘90 a revenit acum două veri, cu bretele subțiri și cu un plus de modele pe platformă și cu tocuri mai groase sau tocuri cui. Favoritele sezonului actual, într-un stil minimalist, sunt la fel de plăcut de privit cât și de purtat. Modelele simple, ce au curele ridate sunt suficient de frumoase și arată original, nu plictisitor. Se potrivesc bine cu toalete simple, cum ar fi blugi vintage și un tricou alb.

Sandalele pescarului
Pentru  sandale la modă care merg la fel de bine cu șosete, precum și pe piciorul gol, nu puteți greși cu sandalele de pescuit. De când The Row a debutat cu râvnitul design anul trecut, sandalele închise au devenit favoritele caselor de modă de top, oferind utilizatorilor protecție completă a picioarelor.

Sandale sport
Cea mai importantă lecție pe care am învățat-o în 2020 a fost rolul esențial al confortului în cotidianul nostru. Un an mai târziu, sandalele cu două curele au atins în cele din urmă un nivel de masă, oferind modele confortabile și practice pentru toată lumea. Prezentările de modă din primăvară au fost pline de sandale sport cu închidere cu scai și cu actualizări precum materiale colorate și decorațiuni fanteziste. Confirmat: sandalele sport sunt aici și vor rămâne în continuare la modă.

Birkenstock
Modelul oficial de încălțăminte al pandemiei COVID este Birkenstock. Fie că sunt din blană, din piele întoarsă, sau modelul clasic Arizona, acestea sunt confortabile, pline de fantezie și surprinzător de flexibile, arătând grozav cu orice, de la lenjerie la îmbrăcăminte de birou.