Scapa de 7 KG in 3 saptamani cu ajutorul CAFEINEI!

Ce este cafeina? Este o substanţă incoloră, oarecum amară, găsită în cafea, ceai, ciocolată şi cola. Se mai găseşte în multe medicamente sau suplimente de slăbit. Este un stimulent şi este considerată un drog psihoactiv.

Cafeina poate fi un bun energizant pentru fiecare dimineaţă şi îţi poate da şi un plus de energie în timpul zilei. Cu toate astea, efectul cafeinei nu se instalează imediat, poate dura până la o oră pentru ca substanţa să pătrundă în organism cum trebuie. Desigur, cafeina are beneficii şi dezavantaje.

Beneficii generale ale cafeinei:

Ne menţine alerti, stimulează sistemul nervos central, îmbunătăţeşte performanţa fizică şi mentală, are rol diuretic, unele studii spun că îmbunătăţeşte starea de spirit şi alină durerea; pentru că devii mai alert, cafeina te poate face mai eficient în anumite domenii, cum ar fi condusul, zborul, luarea unor examene sau teste.

Alte beneficii posibile ale cafeinei includ imbunatatirea functiei imunologice, datorata efectelor antiinflamatorii ale cafeinei, sau ameliorarea reactiilor alergice, datorata efectelor antihistaminice ale cafeinei. Unii oameni care sufera de astm pot avea beneficii de pe urma cafeinei.

Gelul forte cu cafeina prin efectul sau de stimulare circulatorie, ajuta la eliminarea apei din tesuturi si a grasimilor. Cafeina arde grasimile, iar prin actiunea sa stimulanta ajuta la oxigenarea celulelor. Rezultatele apar chiar dupa efectuarea unei prime sedinte. Pielea devine mult mai fina si elastica, iar celulita incepe sa se diminueze vizibil. Dupa efectuarea a 10 -12 sedinte intensiv se poate observa o scadere in circumferina a 7-10 cm. Impachetarea cu cafeina este recomandata tuturor persoanelor cu un grad de celulitia avansat, si pentru toate tipurile de piele. Pentru a incheia acest proces se poate efectua masajul anticelulitic cu crema anticelulitica cu cafeina sau vacuum slim pentru spargerea nodulilor celulitici. Combinarea acestor proceduri duc la rezultate foarte bune, daca se efectueaza cu o intensitate de cel putin 2 -3 sedinte /sapatamana.

Chiar dupa prima sedinta vei observa ca iti simti hainele mai largi, te vei simti mai usoara, senzatia de picioare umflate va disparea, mai ales daca ai o predispozitie catre retentia de apa.

Acest tip de tratament se recomanda si persoanelor supraponderale, care au un exces de peste 10-15kg fata de greutatea normal, insa si celor care nu au un surplus de greutate dar care sunt afectate de celulita si retentie de apa!

Profita de PROMOTIA din toamna asta si alege un pachet special pentru tine! Iata oferta noastra:

Solicita o sedinta GRATUITA daca nu ai mai fost clienta Centrelor BettyBlue!

BettyBlue Unirii
PiataUnirii – Strada Stelea Spatarul nr. 3A etaj 1 sector 3 Bucuresti
telefon 0727 767 008 email bettybluesalon@yahoo.com       

BettyBlue Victoriei
Piata Victoriei – Strada Gina Patrichi nr 1 etaj 1 sector 1 Buuresti
telefon 0733 319 447 email bettybluevictoriei@yahoo.com

Viziteaza-ne online: www.bettyblue.ro