Scrub-uri in alb si negru pentru o vara in culori

Abia te-ai întors din vacanță? Nicio problemă, te poți gândi la următoarea! Călătoriile prețioase sunt cele care acționează ca o adevărată terapie. Astfel, o călătorie în care să îmbini natura și bunăstarea este alcătuită din ritmuri lente, gesturi care ne aduc mai aproape de simplitatea existenței, căutarea păcii interioare și a impulsurilor pe care viața agitată le comprimă adesea. Și peste toate acestea adăugăm multă frumusețe. Pentru ca astfel, solicitările la care corpul nostru trebuie să răspundă, să fie mai presus de toate cele de armonie, bucuria de a trăi și seninătate.

Și pentru că planurile se fac din timp, ia în calcul o nouă destinație. Propunerea noastră: Băile Herculane! Vei descoperi o stațiune încărcată de istorie, înconjurată de munți și priveliști de vis. Peisaje încântătoare, păduri de conifere vechi de sute de ani, învăluite de climatul blând, cu influențe submediteraneene, sunt doar câteva dintre beneficiile pe care le oferă Băile Herculane.

În plus, dacă iubești drumețiile, stațiunea poate oferi, pe lângă o adevărată lecție de istorie, și o frumoasă ocazie de a petrece timp în natură. Iar la final, te vei retrage în oaza de liniște și relaxare, în locul unde vei găsi acea stare de bine la care tânjești în toate zilele agitate încărcate de stresul cotidian: Herculum Spa de la Afrodita Resort & Spa. Odată ajuns aici, vei uita de timp, iar întregul corp se va detensiona și va avea parte de vindecare. Pentru că ai nevoie să te redescoperi, să te reechilibrezi și să te iubești mai mult. Ai nevoie de timp pentru tine, în care să-ți oferi terapii și masaje divine.

Împachetări, băi, masaje, scrub-uri

Toate au ca punct comun starea de bine și reechilibrarea întregului organism. O reîntâlnire cu tine la alt nivel. Iar pentru o experiență de neuitat e musai să încerci una dintre terapiile vedete din meniul SPA de la Afrodita Resort: împachetarea detox. Un ritual precis, care se desfășoară cu mult tact. În ce constă? Ei bine, mai întâi are loc o exfoliere cu pulbere de cărbune și miere, urmată de un masaj divin, ca mai apoi, la final, întreg ritualul să fie bine conturat de o împachetare cu unt de shea și uleiuri esențiale. Laur, pin, busuioc, rozmarin. Un mix revigorant, dar în același timp cu puternice proprietăți detoxifiante și drenante. Rezultatul? Vei uita de stres și vei fi în mare formă!

Puritate în alb și negru

Tot la Herculum Spa ești invitat să testezi „Puritate în alb și negru”, o experiență unică! Un tratament facial ultrapurificator menit să îți regenereze pielea și să îi dea un nou boost de energie și vigoare. Și nu întâmplător îți adresăm invitația. Sinergiile de ingrediente sunt un trend în lumea cosmeticii. Astfel că mixurile și suprapunerile cât mai neașteptate cuceresc femeile și bărbații deopotrivă. Unde mai pui că toate acestea se întâmplă într-unul dintre spa-urile ultrapremiate, un adevărat paradis, în care e musai să ajungi!

În ce constă această terapie de răsfăț marca Herculum Spa? Ei bine, vei face cunoștință cu un scrub excelent care purifică, echilibrează și hidratează pielea. O rețetă divină ce îmbină armonios ingrediente naturale. Secretul acestei rețete: sare de mare – adusă direct din insula Afroditei – și cărbune activ. Pentru o exfoliere facială ca la carte. Și acesta este doar începutul! Ține minte: pentru a te bucura de o piele sănătoasă și strălucitoare, operațiunea de curățare a tenului ar trebui să facă parte din rutina ta săptămânală de frumusețe.

„La Herculum Spa, fiecare experiență e unică. De aceea, tratăm cu maximă atenție fiecare oaspete și îi oferim o experiență individualizată. Pentru pielea sensibilă, zdrobim sarea de mare într-o piuliță, o amestecăm cu pudră de cărbune și cu miere. Pe lângă efectul purificator, bogăția minerală a sării potențează frumusețea și strălucirea naturală a pielii. Cărbunele medicinal este un ingredient cosmetic redescoperit și pus extrem de bine în valoarea. Rolul acestuia este să combată efectele poluării, îmbătrânirea prematură și, în plus, luptă chiar împotriva cancerelor de piele. La finalul procedurii, pielea este hrănită cu apă minerală termală de Herculane. Un adevărat cadou pentru pielea ta!”, explică dr. balneolog Larisa Băloi de la Bacolux Afrodita Resort&Spa din Băile Herculane.

Preț tratament: 111 lei, 35 de minute

Vino la Băile Herculane! Te așteptăm la Herculum Spa, să descoperi adevărata stare de bine și să te bucuri de relaxare maximă!

Află mai multe pe www.afroditaresort.ro.