Sean Norvis lanseaza albumul "UNITED"

Pe 31 ianuarie, Sean Norvis lansează „UNITED”, al doilea album din carieră și prezintă un nou concept de show, o producție live ce se îmbină cu instrumente de suflat, percuții și voce în cadrul unui eveniment ce va avea loc în club Fratelli Timișoara.

Artistul timișorean a lucrat peste un an la „UNITED”, proiect în care s-a implicat trup și suflet. Albumul conține 18 piese cool, ce combină elemente dance, deep house, tribal house, trance, progressive house și future house, iar 9 single-uri sunt deja lansate de către Cat Music și Norvis Music.

„«UNITED» reprezintă unul dintre cele mai dragi proiecte ale mele la care am lucrat aproape 2 ani, însă cu adevărat intens din luna martie a anului trecut. Sper să vă placă și să vă ajungă în suflete. Cei care vor fi alături de noi pe 31 ianuarie, vor primi din partea noastră albumul în format fizic, dar și alte surprize”, declară Sean Norvis.

Organizat de către Norvis Music în parteneriat cu Cat Music România și Fratelli Timișoara, pe scena evenimentului vor urca alături de DJ nume precum Geo Da Silva, MC Steliano, Justine Berg (Polonia), Andreea Ilie (Mezzosoprano Opera Română), Alexandra Mitrou, Denixe și mulți alții.

Sean Norvis a lansat în anul 2016 albumul de debut „The way I feel”, material pe care se regăsesc piese cântate alături de artiști precum Geo Da Silva, Alex Mica, Seepryan, Justine Berg, Irina Florea și Madelin Zero (vocalist ATB). După piese precum „Noaptea-i nebună”, „Secret love affair” și „Meteor fellings”, Sean Norvis continuă colaborarea cu Geo Da Silva, iar în 2017, lansează piesa „Gypsy Mama”. La finalul verii lui 2019, a colaborat cu Denixe pentru „Last Forever”, single ce se va regăsi pe albumul „UNITED”.

Mai multe informații despre eveniment poți găsi aici:  www.facebook.com/events/521262122082259